Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

T1 e1 trujillo

515 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

T1 e1 trujillo

  1. 2. Free-Hand és un programa de disseny vectorial. Nascut com un dels primers programes de disseny gràfic pur (tipografia, dibuix, compaginació elemental), va anar implementant-se com un dels programes més vàlids per fer la transició del Rottring , la fotocomposició, el Letraset, el couché i el Rubberbest al món digital de la disciplina del Disseny Gràfic.
  2. 3. Va néixer de la mà de la companyia nord-americana Altsys Corp l ’ any 1986 a la ciutat de Richardson (Texas) on hi ha també la majoria de les grans companyies de Noves Tecnologies i Telecomunicacions.
  3. 4. Free-Hand es va vendre a Macromedia que va seguir-lo desenvolupant i el va integrar en els paquets d ’ edició per web (Dreamweaver, Flash, Fireworks) que van tenir una forta implementació en el món de la edició de WEB i van permetre creure la viabilitat del projecte. Finalment una nova operació de Adobe va fusionar Macromedia amb Adobe i tot i que va seguir-ne la comercialització i desenvolupament, condemnava al Freehand a la lenta desaparició substituint-lo per l ’ Ilustrator. Amb una política d ’ exclusió que ha arribat al punt que la versió 10.6 del MacOS ja no el deixa funcionar tot i que encara té seguidors que reclamen per internet la continuïtat del programa que va quedar aturada en la versió 11 o MX. 
  4. 5. FREE FREEHAND : Per un Freehand libre Es tracta d ’ una iniciativa promoguda per dissenyadors que encara utilitzen el Freehand com a eina de dibuix vectorial i volen que aquesta es liberalitzi, passi a ser software lliure, per poder adaptar-la als temps moderns, als nous sistemes operatius i arquitectures de hardware. “ Queremos que FreeHand tenga un futuro. No solamente porque nos gusta trabajar con FreeHand, sino también porque tenemos gran cantidad de documentos en este formato y necesitamos usarlos también en el futuro (bien, Illustrator puede abrir los documentos de FreeHand, pero los convierte en un caos). Nuestro deseo es simple: Para todos que están usando FreeHand (y nunca quieran adaptarse a utilizar Illustrator — por muchas razones ya bien conocidas) el programa debe ser actualizado convirtiéndolo en nativo para Intel y los errores corregidos. “
  5. 6. Free-Hand permet guardar documents com a .FH (+nombre de versió) i també com a EPS (Encapsulated Post Script), és editable amb altres aplicacións com Photo-Shop que permet completar els dissenys fets. La darrera versió també permet la sortida en format Flash i en facilita l ’ edicio per completar dissenys web exigents i també pot editar l ’ HTML per polir-ne l ’ acabat. A nivell editorial i impressió manté la confiança tant de dissenyadors com d ’ impressors en part perquè ha anat evolucionant en paral·lel a la digitalització de les arts gràfiques amb les que s ’ ha comunicat excel·lentment des dels inicis.
  6. 7. COMPARATIVA FREEHAND I ILLUSTRATOR VEURE VÍDEO

×