Anzeige
Escrits
Escrits
Escrits
Escrits
Anzeige
Escrits
Escrits
Nächste SlideShare
Jaume i la mongetera màgicaJaume i la mongetera màgica
Wird geladen in ... 3
1 von 6
Anzeige

Más contenido relacionado

Anzeige
Anzeige

Escrits

  1. EL ZOMBI I LA BRUIXA Hi havia una vegada una bruixa vella amb el nas llarg, els cabells grisos, un capell negre, tenia una granera que volava, nomia Maria. També hi havia una aranya que feia moltes teranyines, era negre, i tenia vuit cames. Les dues vivien a un castell que assustava molt, tenia tres torres, una porta i dues finestres. A una paret del castell hi estava penjat un quadre que xerrava i deia moltes tonteries. Per les rodalies habitava un zombi verd que duia un capell petit i un traje negre. Passat un temps les coses canviaren, el zombi intentà entrar al castell i la bruixa que estava molt enfadada va dir: - Tu qui ets? El zombi? - Si, soc el señor zombi i et vull demanar si et vols casar amb mi. La bruixa respongué: - Nooo, com em voldria casar amb tu si jo som tant guapa i tu tant feo? Al dia següent la bruixa digué al zombi - Zombi, m’ho he pensat millor i em vull casar amb tu. El zombi contestà - Bruixa tu em vares dir feo i ara et vols casar amb mi? Doncs no. Finalment el zombi digué que sí a la bruixa perquè no volia quedar fedrí, es casaren i visqueren feliços pe smpre més.
  2. Francisca Roig Domenge L'HOME I ELS HABITANTS DEL CASTELL Hi havia una vegada un castell tenebrós que estava en un bosc. Hi vivien una bruixa amb un capell gros i una granera que li servia per poder-se transportar .També hi vivia una aranya petita, un quadre i un Franquestein verd. Al poc temps les coses canviaren perquè va arribar al castell un home que volia treure els habitants del castell a fora . Perquè se n’ anessin va utilitzar una pistola de bales. Finalment se'n varen anar i l'home va ser feliç, conte contat i el conte s'ha acabat.
  3. GORI PROHENS UN QUADRE VIU Hi havia una vegada un zombi verd,gros,amb un capell negre i que menjava una persona. Ell, es va casar amb un bruixa malvada, asquerosa, amb un pal de fregona, amb un nas llarg com el bec d'un lloro. La bruixa vivia a un castell enmig d'un bosc. El zombi vivia a un castell d'un poble de Transilvania. Al castell del zombi vivia també una aranya. Al poc temps les coses canviaren, la bruixa es va comprar un quadre sense saber que estava encantat. La bruixa no sabia que era hallowen i varen anar al castell de la bruixa un nins valents a fer truc o tracte. Varen entrar al castell i varen veure a la bruixa. Partiren corrensos i la bruixa va telefonar al zombi i li va dir. -Uns monstres han vengut a casa. Però en realitat, al castell, el quadre controlava la casa. Els nins varen quedar perquè com que el quadre controlava la casa va fer que els arbres menjassin els nins. Finalnent el zombi va venir i va veure que el quadre estava encantat i ho va dir a la bruixa. -El quadre està encantat!- I la bruixa s´ho va creure i li va dir. Aaaaaaaah!El quadre està encantat? -Si! Contestà el zombi.
  4. Varen tirar el quadre al fems i conte acabat aquest conte s’ha acabat. Joan Vidal Oliver SAJI FICI TURURUT En Saji Fici Tururut és un home molt divertit que a les tendes quant hi va a comprar compra molt, quant arriba a caixa ha gastat 1.000 €uros llavors queda en blanc com la neu. És molt forçut, té quatre cares, és alt, té quatre cames i un peu. Té quatre ulls, tres boques i dos nassos du uns calçons i un jac, i unes sabates esportives. No li agrada cantar, ballar, llegir ni escriure. El que sí que li agrada és llaurar amb el seu tractor vell i anar a com prar. FI Toni Sacares Fiol
Anzeige