Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Presentasjon

641 Aufrufe

Veröffentlicht am

Kort beskrivelse av hva vi kan bidra med i utviklingen av nye prosjekter og hvordan vi jobber.

Veröffentlicht in: Design
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Presentasjon

  1. 1. etage interiørkontor Konkurransen i markedet tilspisser seg og vi ønsker å bidra til at deres firma sikrer seg kontraktene i det krevende markedet. Evnen til å formidle prosjektets fortrinn og skape trygghet for potensielle kunder eller oppdragsgivere er viktigere enn noen sinne. etage interiørkontor er lokalisert i Tønsberg og har siden 2004 hatt varierte oppdrag innen privat- og offentlig miljø. Med kreativitet og sans for detaljer vil etage være med å utarbeide gunstige løsninger til en konkurransedyktig pris.
  2. 2. Involver etage tidlig i byggeprosessen slik at vår fagkunnskap kan bidra til en helhetlig utforming av prosjektet. etage interiørkontor Vi tegner i ArchiCad og kan utveksle dwg filer med arkitekter og andre involverte. Alle planløsninger, farger og materialvalg, belysning og møblering kan visualiseres i digitale 3d-bilder, collager og hånd tegnede perspektiver.
  3. 3. Vi håper det er i orden at vi tar kontakt for en uforpliktende samtale. Hvis dere vil snakke med oss kan vi nås her: etage interiørkontor tlf: 952 28 285 Østre vei 27 mail: lill@etage.no 3152 Tolvsrød www.etage.no etage interiørkontor etage jobber med prosjekter av alle størrelser og innenfor de rammer kunden skisserer.

×