Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

La prehistòria

 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

La prehistòria

 1. 1. LA PREHISTÒRIA
 2. 2. EL PALEOLÍTIC  El Paleolític va aparèixer fa 5 milions d’anys.  Els homes es dedicaven a caçar i les dones a recol·lectar i es vestien amb pells d’animals.  Vivien en coves, a l’aire o en cabanes. I formaven tribus “eren nòmades”.  Feien eines amb ossos o pedra tallada, generalment utilitzaven el sílex.
 3. 3. IMATGE DEL PALEOLÍTIC
 4. 4. NEOLÍTIC  El Neolític va començar fa 10.000 anys.  Al Neolític es va descobrir l’ agricultura i la ramaderia i van haver dos descobriments molt importants: van ser el teler i la ceràmica.  Van formar llogarets i es van fer sedentaris.  Van tenir noves necessitats i van construir eines noves com la falç, les aixades o els molins de mà.
 5. 5. IMATGE DEL NEOLÍTIC
 6. 6. L’EDAT DELS METALLS  Va començar fa 7.000 anys.  A l’edat dels metalls va sorgir el comerç.  A l’edat dels metalls primer les armes eren de coure després de bronze i finalment de ferro.  A l’edat dels metalls van créixer els llogarets i es van convertir en ciutats.  Van haver dues invencions molt importants que van afavorir molt el comerç: la vela i la roda.
 7. 7. IMATGE DE L’EDAT DELS METALLS
 8. 8. L’ART DE LA PREHISTÒRIA  Les pintures rupestres són pintures a les pedres i sempre s’acostumaven a utilitzar colors vius.  Els monuments megalítics són monuments de pedra gegants com ara: els menhirs, els cromlecs i els dolmens.
 9. 9. FOTOS DE L’ART DE LA PREHISTÓRIA

×