Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Gimcana fotogràfica

225 Aufrufe

Veröffentlicht am

Presentació de les activitats realitzades a l'IES Pare Vitòria d'Alcoi durant el curs 2015-2016 en el marc de la Gimcana fotogràfica

Veröffentlicht in: Bildung
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Gimcana fotogràfica

  1. 1. TERCERATROBADAALUMNESUNESCO
  2. 2. Crevillent 2016 Alumnes IES Pare Vitòria - Alcoi
  3. 3. La gimcana - Patrimoni Enguany hem dut a terme la tercera edició del concurs Gimcana Fotogràfica l’IES Pare Vitòria d’Alcoi. Per a innovar, hem decidit fer una actualització, amb una aplicació, amb la capacitat d’escanejar codis QR.
  4. 4. Gimcana fotogràfica renovada La gimcana fotogràfica es realitzarà mitjançant una aplicació mòbil, per a Android, i próximament per a IOS, amb la qual, s’escanejaran els codis.
  5. 5. Codis QR S’hi col·locaran una sèrie de codis en cada un dels punts indicats.
  6. 6. Que conté cada codi Cada QR a escanejar, contindrà un codi que l’aplicació llegirà i interpretarà, de forma que atorgarà una pista i, es podrà llegir una descripció més detallada, juntament amb un poc d’informació sobre el lloc on fer la foto.

×