Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Valmis kalle nalle

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Valmis kalle nalle

  1. 1. Kalle-Nalle
  2. 2. Kalle-nalle pelaa usein tietokoneella ja X-boxilla pelejä, eikä lähde kavereiden kanssa ulos. Kalle luulee viihtyvänsä paremmin änärin ja ES-energiajuoman parissa. Kesäloma on lopuillaan, ja koulu alkaa jo ensi viikolla. Kallen on innoissaan, mutta tulevat liikuntatunnit jännittävät häntä kovasti.
  3. 3. Ensimmäinen koulupäiväMatematiikan tunti on lopuillaan ja seuraavaksi on liikunnan tunti. Kalle on peloissaan, koska liikunnan tunnilla pelataan jalkapalloa. Kaverit ovat pelanneet koko kesän jalkapalloa Kallen ollessa sisällä
  4. 4. Liikuntatunnin aikana Kalle tuntee jäävänsä muiden jalkoihin ja meneekinreunalle mököttämään turhautuneena. Liikunnanopettaja tulee juttelemaan mököttävälle Kallelle ja rohkaisee häntä, mutta Kallesta tilanne tuntuu toivottomalta.
  5. 5. Seuraava liikunnantunti Tänään liikunnassa on vuorossa salibandya. Kalle on taas pahalla tuulella viime viikon huonon liikunnan tunnin vuoksi. Peli alkaa ja Kalle pysyy syrjemmällä ja seuraa peliä. Kalle näkee pallonvierivän häntä kohti, ja hätääntyneenä kavereidensa kannustuksesta tarttuu toimeen ja laukaisee kohti maalia.
  6. 6. Vahingossa Kalle onnistuu ilmaveivissään ja laukaisee voittomaalin! Kaverit riemuitsevat ja juoksevat halaamaan Kallea. Kalle kokee ensimmäisenonnistumiskokemuksensa liikunnassa. Kalle oli pelannut saman tilanteen satoja kertoja tietokoneella, mutta ei arvannut pystyvänsä samaan oikeasti.
  7. 7. Myöhemmin Kalle rohkaistuu heittäytymään liikuntatunneille enemmänkin, ja talventullessa hän on jo todella hyvä jääkiekossa. Kalle on huomannut saavansa enemmän irti tosielämän peleistä, ja pelaa nykyään tietokoneella vain harvoin. Nykyään Kalleharrastaa jääkiekkoa NalleLiigassa, ja pelaa ystäviensä kanssa lähes päivittäin ulkona.

×