Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Mahdoton tehtävä Facebookissa

711 Aufrufe

Veröffentlicht am

Kirjaston Facebook-sivun ylläpitäjillä voi olla erilaisia rooleja.

Veröffentlicht in: Bildung
 • D0WNL0AD FULL ▶ ▶ ▶ ▶ http://1lite.top/pQ89s ◀ ◀ ◀ ◀
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier
 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Mahdoton tehtävä Facebookissa

 1. 1. Mahdoton http://www.flickr.com/photos/library_of_congress/7177675832/in/photostreamtehtäväFacebookissa
 2. 2. Kirjaston Facebook-sivun ylläpi- täjillä voi nyt olla erilaisia rooleja. Entressen kirjaston Facebook-sivun kaikki ylläpitäjät ovat managereita. Ja ylläpitäjiä ovat kaikki entresseläiset, jotka ovat ovat halunneet tulla mukaan tai joiden on syytä olla mukana. Osa on unohtunut. Esimerkiksi uudet entresseläiset.Sumensin ylläpitäjiemme nimet ja kuvat, jotta he eivät joudu kiristyksen kohteeksi.
 3. 3. Mahdollisuus jakaa kirjaston ylläpitäjäringilleerilaisia rooleja voi olla hyvä ratkaisu jollekinkirjastolle. Jos olisin töissä heinäkuussa, voisin toimia silloin suljettuna olevan Karhusuon kirjaston Facebook-sivun moderaattorina. Voisin reagoida ja valvoa, mutta en voi sählätä aktiivisesti.
 4. 4. Mutta minä olen naiivi ja romanttinen demokraatti. Minä en pystyottamaan keneltäkään entresseläiseltä oikeuksia pois.Kukaan ei ole mokannut niin pahasti.Enkä kestäisi sitä, että olisi minun syyni, että heinäkuun helteilläEntressen kirjastossa olisi töissä vain tilastoanalyytikoita. Sosiaalisen median periaatteisiin kuuluu, että me olemme kaikki saman arvoisia. Ymmärrän, että suuryrityksen Facebook-sivua ei voi rakentaa täysin demokraattisesti. Mutta kirjaston palvelupisteen Facebook-sivu voi toimi vapaasti. Minun mielestäni.
 5. 5. Jaakko Sannemann Entressen kirjastoOnneksi minun tehtäväni ei ole päättää, kuka saa luoda jajakaa ja keskustella Entressen kirjaston Facebook-sivulla.Enkä aio ottaa mahdollisuutta edes puheeksi.

×