Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Albuhaira Google Maps

492 Aufrufe

Veröffentlicht am

 • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Albuhaira Google Maps

 1. 1. Google Maps
 2. 2. El Google Maps pot servir com un GPS, et pot fer rutes, des d'un lloc a un altre, et pot mostrar direccions, tendes, establiments, llocs d'interès, monuments històrics, etc. En aquest treball vos explicarem com fer servir el Google Maps i fer servir moltes de les seves aplicacions. També vos ensenyarem a utilitzar el nou Street View que ens permet veure les ciutats i els pobles en tres dimensions com si caminessis per la ciutat. Què és Google Maps
 3. 3. Els tipus de vistes que té el Google Maps Es veu com un mapa normal i corrent sense veure's el relleu, només es veuen les carreteres i camins. Es veu com una imatge feta des de satèl·lit, per tant es veuen les cases els carrers i tot com si fos una imatge feta des d'un avió. Es veu parescut al mode mapa, però es veu el relleu, les indicacions d'altura, els llacs, els rius, etc .
 4. 5. Com cercar llocs? Posam el lloc que volem cercar. I Clickam a cerca mapes.
 5. 6. Com fer una ruta Amb una ruta podríem saber com anar d'un lloc un altre de manera guiada.
 6. 7. Passos per fer la ruta A la part superior esquerra de la pantalla. Posam l'origen a “A” i el destí a “B”. Posam l'origen i el destí i clickam a “Com s'hi va”. Ens sortirà la ruta més curta i més segura, sempre tinguent en compta les direccions prohibides. També si posam en l'origen i destí direccions ens indicarà com anar-hi igualment.
 7. 8. Què és Street View? Street View, ens permet veure imatges reals de diferents ciutats i carreteres. Aquestes fotografies les va fer aquest cotxe :
 8. 9. En aquests moments, tan sols una part del món té al se abast l'Street View, ja que el cotxe encara no ha pogut anar per tot arreu. Les zones que estan en blau són els llocs on és possible l'Street View.
 9. 10. Com utilitzar Street View Quan el ninot està en groc l'opció Street View està disponible. Agafam el ninot i l'arrastram fins a on vulguem veure amb l'Street View. Si pitges aquí aniràs al lloc on esta aquest cercle. Pitjant aquí avançaràs uns metres cap allà on diu la fletxa. Pitjant aquí retrocediràs uns metres cap on indica la fletxa.
 10. 11. Google Earth
 11. 12. Principals funcions Aquí es mostren imatges històriques. Aquí es mostra el temps meteorològic global. Aquí es pot veure Mart, Lluna, Terra, i el cel. Gràcies a aquesta eina ens permet mesurar distàncies.
 12. 13. Possibilitats planetàries de Google Earth

×