Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

TE Àrea de gestió del coneixement

138 Aufrufe

Veröffentlicht am

L Àrea de Gestió de Coneixement (AGC) inclou tots els aspectes d organització, estructura, programes i activitats de docència, formació, investigació, innovació i fons documental. Després de la unificació gerencial d ICS Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre s'implanta, de forma progressiva, aquest model amb característiques de transversalitat,supraterritorialitat i integració per tal de transitar de forma progressiva cap a una unificació de l Àrea de Gestió del Coneixement.
Institut Català de la Salut

Veröffentlicht in: Gesundheit & Medizin
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

TE Àrea de gestió del coneixement

  1. 1. 3a Jornada. Canviar des de dins per millorar Sitges, 13 de desembre de 2013 Àrea de Gestió del Coneixement. Model territorial integrat Autors: C. Gombau, N. Aluja, J. Basora, A. Grau. Gerència Territorial ICS Terres de l Ebre - Camp de Tarragona Email: agrau.ebre.ics@gencat.cat Introducció L Àrea de Gestió de Coneixement (AGC) inclou tots els aspectes d organització, estructura, programes i activitats de docència, formació, investigació, innovació i fons documental. Després de la unificació gerencial d ICS Camp de Tarragona i Terres de l Ebre s implanta, de forma progressiva, aquest model amb característiques de transversalitat, supraterritorialitat i integració. Objectius Transitar de forma progressiva cap a una unificació de l Àrea de Gestió del Coneixement. Material i mètodes Els diferents components d aquesta àrea integrada s observen en la figura següent (figura 1). Els seus objectius són: - Potenciar i coordinar les activitats relacionades en la producció i transparència del coneixement. - Delimitar un marc de coordinació, un comú d activitats compartides respectant l autonomia de cada component. Després d una anàlisi DAFO (mireu codi QR) s inicia el desplegament en les àrees de biblioteca i de formació continuada, amb les línies estratègiques prioritzades següents: FC: - Disseny d una oferta formativa de qualitat integrada - Potenciació de la utilització de les noves tecnologies - Determinació d una formació institucional estratègica comuna - Unificació i simplificació de procediments administratius Biblioteca: Figura 1 - Unificació d accés, distribució i gestió del fons documental (HJ23) - Coordinació i simplificació dels procediments. Resultats - Unificació d'ambdues biblioteques pel que fa a la gestió documental, subscripcions i llicències. - Butlletí periòdic unificat. - Elaboració del pla anual de FC de forma continuada amb criteris de funcionament unificats, compartint i elaborant cursos virtuals propis. Conclusions impacte en els objectius del Pla de salut La integració funcional de l Àrea de Gestió del Coneixement (biblioteca i FC) és possible. La coordinació, la simplificació administrativa i la utilització de les noves tecnologies faciliten aquest procés de canvi. Organitza: http://experienciespladesalut.canalsalut.cat

×