Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
DHAPUKAN PAROGO KRIDHA DARMASAHA LAMPAH-LAMPAHING PAWIWAHAN DHAUPIPUN                           Rr. Indah Permata AMf.    ...
ATUR PAMBUKA          Assalamu’alaikum Wr. Wb.          Nuwun kepareng matur langkung rumiyin, kulo sak keluarga nyuwun ag...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Susunan dapukan parogo panitia wiwahan (Template susunan panitia resepsi perkawinan jawa)

18.867 Aufrufe

Veröffentlicht am

Berisi susunan acara dan susunan acara pernikahan adat jawa. Template tinggal pakai, gratis, ga usah ngetik dari awal. File doc.

Veröffentlicht in: Bildung, Technologie, Business
  • If we are speaking about saving time and money this site ⇒ www.WritePaper.info ⇐ is going to be the best option!! I personally used lots of times and remain highly satisfied.
       Antworten 
    Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
    Ihre Nachricht erscheint hier

Susunan dapukan parogo panitia wiwahan (Template susunan panitia resepsi perkawinan jawa)

  1. 1. DHAPUKAN PAROGO KRIDHA DARMASAHA LAMPAH-LAMPAHING PAWIWAHAN DHAUPIPUN Rr. Indah Permata AMf. Ibu Dyah Ayu Jl. Garuda No.99 Solo Dhaup Kaliyan Bgs. Joko Satrio, AMd. Bp. Ibu Drs. Nindyo Siswadi Perum Agronamarta Blok H7 Sukoharjo PAHARGYAN Dinten : Minggu Kliwon Suryo Kaping : 26 Juli 2020 Wanci Jam : 19.00 WIB Wonten ing : Gedung “LANGEN PALIKRAMAN” (Gedung Pegadaian Gading) Jl. Kolonel Sugiyarto 33 Gading Solo SUSUNAN DAPUKAN PAROGO PANITIA WIWAHAN atau SUSUNAN PANITIA RESEPSI PERNIKAHAN DIPERSEMBAHKAN OLEH HTTP://GROSIRKEBAYA.NET - HTTP://BATIKCINTA.COM – HTTP://GROSIRPASARKLEWER.COM
  2. 2. ATUR PAMBUKA Assalamu’alaikum Wr. Wb. Nuwun kepareng matur langkung rumiyin, kulo sak keluarga nyuwun agunging samudropangaksami. Awit kulo kumowantun saestu badhe damel ribet lan ngrepotaken panjenengan sami, ingkangsampun kepareng rawuh wonten ing pepanggih wedal meniko, sak perlu kepareng kulo suwuni sanjotopitulungan anggen kulo badhe anetepi darmaning tiyang sepuh amisudha putro amiwoho siwi anggen kulobadhe daupaken putri kulo pun Rr. Indah Permata,AMf. Ibu Dyah Ayu Jl. Garuda No.99 Solo Dhaup Kaliyan Bgs. Joko Satrio, AMd. Bp. Ibu Drs. Nindyo Siswadi Perum Agronamarta Blok H7 Sukoharjo UNTUK MENDOWNLOAD FILE INI SILAHKAN MASUK KE BLOG KAMI di http://bit.ly/susunanpanitia (huruf kecil semua) BERISI : SUSUNAN PANITIA SUSUNAN ACARA SUSUNAN DAPUKAN PAROGO PANITIA WIWAHAN atau SUSUNAN PANITIA RESEPSI PERNIKAHAN DIPERSEMBAHKAN OLEH HTTP://GROSIRKEBAYA.NET - HTTP://BATIKCINTA.COM – HTTP://GROSIRPASARKLEWER.COM

×