Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Globalizimi 1

12.876 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Business, Technologie
 • Sex in your area is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2u6xbL5 ♥♥♥
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier
 • Follow the link, new dating source: ♥♥♥ http://bit.ly/2u6xbL5 ♥♥♥
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier

Globalizimi 1

 1. 1. Globalizimi
 2. 2. Globalizimi ka gjerat e mira dhe te kqija, Sot do ti shohim vetem te kqijat.
 3. 3. Duke filluar nga mjedisi jetsor...
 4. 4. ... i cili ka pesuar ndryshime radikale, … ..nga njerzit .
 5. 5. Pylli i cili ishte shtepi per shume kafshe…
 6. 6. ... eshte duke u djegur ...
 7. 7. Cortadas... Duke u shkateruar ...
 8. 8. ... dhe duke u shfrytezuar keq .
 9. 9. Lumenjte te cilet dikur ishin “uje” dhe burim jete ...
 10. 10. ... jane duke u thare, per cka shum njerez nuk kane ushqim. . .
 11. 11. Akullnajet pothuajse te pastudiuara ...
 12. 12. ... jane duke u shkrire .
 13. 13. Kafshet qe jetonin ne harmoni dhe kushte te perkryera…
 14. 14. ... Nuk kane me ushqim .
 15. 15. me Globalizimin vec problemeve te ambientit jetsor, … ..vijne edhe problemet sociale ... .
 16. 16. Acarim i pabarazive: A luta pela sobrevivência... Disa luftojne kunder ushqimit…
 17. 17. ... ne anen tjeter shum njerez luftojne per te .
 18. 18. Popullata ritet me shpejtsi te madhe … Nga e cila shumica jeton ne kushte te pasigurta ...
 19. 19. ... ndersa pakica ne kushte te persosura per jete.
 20. 20. Disa me shume …
 21. 21. ... shume me pak ...
 22. 22. ... dhe tjeret me asgje .
 23. 23. Campanjat kunder ndotjes kane rezultate… Njeashtu edhe ndergjegja e njerzve.. Mirpo kjo ndergjegje duhet te jete kolektive , Sepse pa ate, nuk do te mund te ndrojme asgje .. .
 24. 24. Klima e ter planetit eshte cekuilibruar… … ashtu si edhe krejt bota.
 25. 26. Mbrojeni planetin… Vetem nje e kemi [email_address]

×