Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

IGNIUS CTC

449 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Sport
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

IGNIUS CTC

 1. 1. IGNIUS
 2. 2. IGNIUS CONSULTANCY - COACHING - TRAINING
 3. 3. ONTMOET IGNIUS IGNIUS IS EEN PROFESSIONEEL EN GEDREVEN ADVIES- EN TRAININGSBUREAU MET EEN NETWERK VAN ERVAREN ADVISEURS, PSYCHOLOGEN EN TRAINERS. IN DE VISIE VAN IGNIUS STAAT LEREN DOOR DOEN CENTRAAL.
 4. 4. ONTMOET IGNIUS WIJ BIEDEN PERSOONLIJKE EN PRAKTIJKGERICHTE COACHING EN TRAINING, GERICHT OP UW MENSEN, UW ORGANISATIE EN UW DOELSTELLINGEN. ONZE TRAININGEN HELPEN U OM STURING TE GEVEN AAN UZELF EN ANDEREN, OM KEUZES TE MAKEN EN GOED OM TE GAAN MET DAGELIJKSE DILEMMA’S. ONZE TRAININGEN ZIJN NIET ALLEEN GERICHT OP PRESTATIEVERBETERING, MAAR OOK OP PERSOONLIJKE BALANS EN LEIDERSCHAP.
 5. 5. ONZE VISIE RESULTAATGERICHT OPLEIDEN. WIJ ZIJN ER VAN OVERTUIGD, DAT COACHING EN OPLEIDING MEER RENDEMENT OPLEVEREN ALS ER EEN DUIDELIJKE KOPPELING BESTAAT MET DE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VAN DE DEELNEMER EN/OF DE DOELSTELLINGEN VAN DE ORGANISATIE.
 6. 6. IGNIUS IS IN BEWEGING! MENSEN EN ORGANISATIES ZIJN VOORTDUREND IN BEWEGING. DE KUNST IS OM VAN ALLE BEWEGING VOORUITGANG TE MAKEN. IGNIUS RICHT DE AANDACHT OP MENSEN EN HELPT U GRAAG BIJ DE VOLGENDE STAP VOORUIT
 7. 7. IGNIUS DURFT ZICH TE ONDERSCHEIDEN DIT DOEN WIJ DOOR ONZE PRAGMATISCHE EN DUIDELIJKE AANPAK, ERVARING EN BETROKKENHEID ALS FUNDAMENT VOOR ONZE SAMENWERKING TE KIEZEN. DIT BIEDT DE BESTE GARANTIE OM SAMEN TE WERKEN AAN RESULTATEN.
 8. 8. IGNIUS IS DOELGERICHT MET ONS AANBOD AAN TRAININGEN BIEDEN WIJ EEN SELECTIE OM GRENZEN TE VERLEGGEN ALS HET GAAT OM KENNIS, VAARDIGHEDEN EN GEDRAG. OF U KIEST VOOR EEN KORTE, KRACHTIGE TRAINING OF EEN INTENSIEF LEERTRAJECT, IN EEN VEILIGE EN INSPIRERENDE OMGEVING ZETTEN WIJ MENSEN AAN TOT NADENKEN EN ACTIE.
 9. 9. IGNIUS IS VERRASSEND 3-E IN AL ONZE TRAININGEN MAKEN WIJ GEBRUIK VAN DE 3-E METHODE: EDUCATIE ENTERTAINMENT EMPOWERMENT
 10. 10. IGNIUS IS VERRASSEND LEREN IS VERRASSEND. ALTHANS, DAT MOET HET VOLGENS IGNIUS ALTIJD ZIJN. GEEN SLAAPVERWEKKENDE THEORIE MAAR PRAKTISCH TOEPASBARE INFORMATIE. WAT U VANDAAG LEERT KUNT U MORGEN TOEPASSEN. BIJ IGNIUS IS TALENT IN ONTWIKKELING.
 11. 11. IGNIUS BEGINT MET HET EINDE IN GEDACHTEN DE WEG KENNEN IS IETS ANDERS DAN DE WEG BEWANDELEN. DOELEN STELLEN GEEFT DE GELEGENHEID OM TE ANTICIPEREN OP DE WEG DAAR NAAR TOE.
 12. 12. IGNIUS BEGINT MET HET EINDE IN GEDACHTEN TERUGKIJKEN EN LEREN MAAR VOORAL STAP-VOOR-STAP IN DE GOEDE RICHTING EN GENIETEN VAN TUSSENTIJDSE SUCCESSEN. DAN KAN HET SNEL GAAN.
 13. 13. IGNIUS IS PLEZIER! HET IS BEWEZEN: MENSEN DIE GEMOTIVEERD ZIJN, PLEZIER HEBBEN IN WAT ZE DOEN, ZICH BETROKKEN EN GEWAARDEERD VOELEN PRESTEREN BETER. IGNIUS MOTIVEERT MENSEN OM TE GROEIEN EN TE GENIETEN VAN HUN BLOEI. DAT IS EEN VAK. ONS VAK.
 14. 14. IGNIUS INFORMEERT VANZELFSPREKEND GEVEN WIJ U GRAAG MEER INFORMATIE OVER ONZE DIENSTEN. WIJ KIJKEN ER NAAR UIT MET U IN CONTACT TE KOMEN EN ZETTEN GRAAG MET U DE STAP NAAR CONCRETE ACTIE EN MEETBARE, DUURZAME RESULTATEN. WWW.IGNIUS.NL Copyrigh
 15. 15. IGNIUS CONSULTANCY - COACHING - TRAINING

×