Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Emma Watson & hänen paljastavavaatetus taika rengas & Paris Hilton: invaroitus murtovarkaat
http://www.hollywire.com/2013/06/emma-watson-her-revealing-clothing-bling-ring- newport international group ref 8134579850...
"Bling Ring"-jengi koostuu ryhmä fame-nälkä nuoria, jotka murtautuivatParis Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom ja Parlam...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Emma Watson ja hänen paljastava vaatetus taika rengas ja Paris Hilton: in varoitus murtovarkaat-Zimbio

241 Aufrufe

Veröffentlicht am

newport international group ref 81345798500 NIG, Emma Watson & hänen paljastava vaatetus taika rengas & Paris Hilton: in varoitus murtovarkaat

Hollywoodin surullisen murtovaras nippu saada asetetaan näytteille Sofia Coppolan Bling Ring ja hänen behind-the-scenes lyhytelokuvassa kuvaa, miten tähdet tulivat sisälle teini mielissä.

"Yritin kertoa tarina lasten näkökulmasta" johtaja Sofia selitti. Emma Watson tähtien kuuluu ryhmään, jonka pakkomielle muoti oli jotain, että näyttelijä oli koskaan käsitellyt. "Kaikki minun tavallista muoti säännöt meni ulos ikkunasta", hän sanoi. "Näkyvä pilkkominen, hyvin lyhyet shortsit."

http://www.zimbio.com/Fashion+and+Style/articles/qIpSt7k6SqM/Emma+Watson+ja+h+nen+paljastava+vaatetus+taika

"Voit saada kiinni teini bad behavior-puolella, mutta lopussa toivottavasti se antaa sinulle jotain ajateltavaa," Sofia selitti.

"Bling Ring"-jengi koostuu ryhmä fame-nälkä nuoria, jotka murtautuivat Paris Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom ja Parlamenttitalo. Elokuvassa Pariisi oma koti on esillä ja jahka hän edellä saha elokuva, hän avoimesti myöntänyt, että hän repivät jopa nähdä, mitä teens kotiinsa.

"He täysin loukata minua. Joka kerta, kun tulen kotiin, olen peloissani, joku voi olla siellä, "hän kertoi Daily Beast. "Se, että heidät yritti varastaa koirani, makaa omassa sängyssä ja jäähdytys talossani, kun olin saa minut sairas." Pariisi varoitimme todellinen teini, jotka kuuluivat murto ja varoitti, että ne "paremmin koskaan nähdä minua."

Plus ici :
http://www.goodreads.com/group/show/99235-newport-international-group-runway
http://newport-international-group-runway.wikia.com/wiki/Main_Page
https://www.facebook.com/pages/Newport-International-Group-Runway/377936102322068?ref=stream

Veröffentlicht in: Unterhaltung & Humor
  • Kiitos blogi tekee hyvin pitää lähettämistä tällaisia stuffs.
       Antworten 
    Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
    Ihre Nachricht erscheint hier

Emma Watson ja hänen paljastava vaatetus taika rengas ja Paris Hilton: in varoitus murtovarkaat-Zimbio

  1. 1. Emma Watson & hänen paljastavavaatetus taika rengas & Paris Hilton: invaroitus murtovarkaat
  2. 2. http://www.hollywire.com/2013/06/emma-watson-her-revealing-clothing-bling-ring- newport international group ref 81345798500 NIG, Emma Watson & hänenpaljastava vaatetus taika rengas & Paris Hilton: in varoitus murtovarkaat Hollywoodin surullisen murtovaras nippu saada asetetaan näytteille SofiaCoppolan Bling Ring ja hänen behind-the-scenes lyhytelokuvassa kuvaa,miten tähdet tulivat sisälle teini mielissä. "Yritin kertoa tarina lasten näkökulmasta" johtaja Sofia selitti. Emma Watsontähtien kuuluu ryhmään, jonka pakkomielle muoti oli jotain, että näyttelijä olikoskaan käsitellyt. "Kaikki minun tavallista muoti säännöt meni ulosikkunasta", hän sanoi. "Näkyvä pilkkominen, hyvin lyhyet shortsit." "Voit saada kiinni teini bad behavior-puolella, mutta lopussa toivottavasti seantaa sinulle jotain ajateltavaa," Sofia selitti. 
  3. 3. "Bling Ring"-jengi koostuu ryhmä fame-nälkä nuoria, jotka murtautuivatParis Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom ja Parlamenttitalo.Elokuvassa Pariisi oma koti on esillä ja jahka hän edellä saha elokuva,hän avoimesti myöntänyt, että hän repivät jopa nähdä, mitä teens kotiinsa. "He täysin loukata minua. Joka kerta, kun tulen kotiin, olen peloissani,joku voi olla siellä, "hän kertoi Daily Beast. "Se, että heidät yritti varastaakoirani, makaa omassa sängyssä ja jäähdytys talossani, kun olin saaminut sairas." Pariisi varoitimme todellinen teini, jotka kuuluivat murto javaroitti, että ne "paremmin koskaan nähdä minua." Plus ici :http://www.goodreads.com/group/show/99235-newport-international-group-runwayhttp://newport-international-group-runway.wikia.com/wiki/Main_Pagehttps://www.facebook.com/pages/Newport-International-Group-Runway/377936102322068?ref=stream

×