Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Són les 9 de la nit i la María, després de rentar-se les dents i fer un pipí, va cap al llit,
tal com li ha ordenat la sev...
A vegades els petons són petits i xerraires, divertits i molt bromistes.
Aquests són els petons de color vermell, com les ...
Alguns cops podem trobar petons sucosos i plens de vitamines.
Aquests són els petons de color taronja, com els sucs de pas...
Hi ha dies, en que els petons són càlids i intensos.

Aquests són els petons de color groc, que brillen com el sol i les e...
També hi ha petons que ens fan pessigolles a l'orella al coll i a les galtes

Aquests són els petons de color verd, com el...
Altres vegades els petons són llargs i tranquils
Aquests són els petons de color blau, com el cel en un dia clar i assolel...
Sovint trobem també petons tristos, misteriosos i confusos.
Aquests són els petons de color lila, com un eclipsi de lluna ...
- Ostres pare, es veritat que els petons són dels colors de l’Arc de Sant Martí!- Diu la
María.
- Es clar! Ja t’ho deia jo...
Cada nit, els pares i mares donen als seus fills i filles un gran petó de bona nit.
Aquests són els petons de color

, com...
- I saps com va néixer el color blanc, María? – Pregunta el pare.

- No, pare. Com va néixer?
- Doncs, d’un petó que es va...
Versió del conte "Petons de colors"
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Versió del conte "Petons de colors"

A través de la versió d'aquest conte es pretén treballar els colors amb infants. També el podeu utilitzar per treballar les emocions i altres aspectes emocionals.

 • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Versió del conte "Petons de colors"

 1. 1. Són les 9 de la nit i la María, després de rentar-se les dents i fer un pipí, va cap al llit, tal com li ha ordenat la seva mare. El pare puja a fer-li un petó de bona nit a la María. - Pare, d’on venen els petons?- Diu la María. A ella li encanten que el seu pare li expliqui coses; es que ell ho sap tot! - M... -Diu el pare – De l’Arc de Sant Martí! - De l’Arc de Sant Martí? – Diu la María una mica estranyada. - Oitant! Que no ho saps que els petons són de colors?- Comença a explicar el pare...
 2. 2. A vegades els petons són petits i xerraires, divertits i molt bromistes. Aquests són els petons de color vermell, com les cireres que ens posem a les orelles per fer veure que són arracades. Els petons vermells ens diuen “T'estimo molt, molt i molt!”.
 3. 3. Alguns cops podem trobar petons sucosos i plens de vitamines. Aquests són els petons de color taronja, com els sucs de pastanaga o de préssec que tant ens agraden! Els petons taronges ens diuen “Vull que juguem junts!”.
 4. 4. Hi ha dies, en que els petons són càlids i intensos. Aquests són els petons de color groc, que brillen com el sol i les estrelles. Els petons grocs ens diuen “M’agrada molt estar amb tu” i, a vegades, van acompanyats d’una abraçada o una carícia.
 5. 5. També hi ha petons que ens fan pessigolles a l'orella al coll i a les galtes Aquests són els petons de color verd, com els camps i boscos en ple estiu. Els petons verds ens diuen “Que content estic de que ens ho passem tant bé plegats!”.
 6. 6. Altres vegades els petons són llargs i tranquils Aquests són els petons de color blau, com el cel en un dia clar i assolellat. Els petons blaus ens diuen “Ets una de les persones més importants de la meva vida” i són tant grans que arriben fins a la lluna.
 7. 7. Sovint trobem també petons tristos, misteriosos i confusos. Aquests són els petons de color lila, com un eclipsi de lluna plena en una nit clara. Els petons liles ens diuen “No pateixis, no estiguis trist, sempre seré al teu costat".
 8. 8. - Ostres pare, es veritat que els petons són dels colors de l’Arc de Sant Martí!- Diu la María. - Es clar! Ja t’ho deia jo... Però encara ens hem deixat un color. – Diu el pare acostant- se a la Maria i fent-li un gran petó. – A veure si endevines quin és el petó que t’acabo de fer! - És un petó de bona nit, pare? – Respon la María. - Molt bé filla! - I de quin color és aquest petó pare? – Pregunta la nena.
 9. 9. Cada nit, els pares i mares donen als seus fills i filles un gran petó de bona nit. Aquests són els petons de color , com la neu neta i freda. Els petons blancs ens diuen tot el que ens diuen els altres petons: “T'estimo molt, molt i molt!”, “Vull que juguem junts!”, “M’agrada molt estar amb tu”, “Que content estic de que ens ho passem tant bé plegats!”, “Ets una de les persones més importants de la meva vida” i “No pateixis, no estiguis trist, sempre seré al teu costat".
 10. 10. - I saps com va néixer el color blanc, María? – Pregunta el pare. - No, pare. Com va néixer? - Doncs, d’un petó que es van fer tots els colors de l’Arc de Sant Martí! – El pare s’acosta i dona un altre petó blanc de bona nit a la María. – Au! A dormir petita. Somia amb coses boniques. – Diu finalment. Apaga el llum i deixa que la María dormi tranquil·la.

×