Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Aliment man

686 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Bildung
 • Login to see the comments

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Aliment man

 1. 1.  Centre: Escola Gegant del Rec  Municipi: Salt  C.P.: 17090  Telèfon: 972232127  Alumnes:  - Rubén Colomer Arroyo  - Marc Santiago Font  - Joel Torner Martínez
 2. 2. RUBEN COLOMER MARC SANTIAGO JOEL TORNER
 3. 3. 1.L APARICIÓ  D´aquí molts anys si no anem amb comte amb el menjar passarà el que ha passat en aquesta història. Hi havia una vegada a l´any 2053 una ciutat on la majoria de gent vivia al carrer, només els rics vivien en cases normals com per exemple: l'alcalde, alguns secretaris, els regidors etc. Allà vivia una família que l'endemà els tindrien que fer fora de casa seva. Allà vivia un nen que es deia Aleix, era un nen adoptat, i els seus pares eren pobres. Vivien a el Congo, a Àfrica i volien estalviar el màxim possible per seguin vivint en aquella casa però, tardarien aproximadament 10 anys. Finalment no van tenir mes elecció que marxar del país. Van marxar a Chicago, i al arribar, es van trobar una capsa titulada “Mexican Cookies” i al obrir-la es van trobar una galeta Mexicana ballant!
 4. 4. 2.LA GALETA ANONIMA La galeta anònima portava posats uns patins i se’n va anar corrent per tota la casa. L´Aleix el perseguia sense parar perquè estava molt afamat, quan estava passant per el sofà sense dubte es va llençar sense pietat i la va agafar. La galeta va cridar Sisplau no em mengis. L'Aleix es va quedar impressionat amb aquella galeta. - Com et dius?va dir l´Aleix. - Em dic Jake.-va dir la galeta. - Estic perdut a aquí a Chicago, tu sabries algun lloc per a refugiar-me?-va Preguntar l´Aleix. - Segueix-me.- va dir en Jake. Van marxar cap al bosc.
 5. 5. 3.L´ENFRONTAMENT Passejant pel bosc van veure una cosa darrere els matolls. En Jake va cridar- Un llop! L´aliment-man va protegir el seu amic, llavors es va tirar immediatament sobre el llop. El llop va quedar-se inconscient a terra. Els dos amics van anar corrents cap el cim de la muntanya, llavors van arribar al cim i es van trobar amb una mena de refugi de fusta. Van entrar-hi i es van trobar una maduixa i una taronja. Les dues fruites estaven una miqueta tristos, perquè tenien por de l´Aleix i en Jack. Les dos fruites es van presentar- Soc la Wiki Taronja- va dir la taronja. Ara que eren amigues, ja podien parlar tranquil·lament, i ja no tenien por. Els van explicar que els van llençar a la paperera, perquè ara ningú vol a les fruites nomes volen: donuts,llaminadures,magdalenes etc...van passar unes hores i van decidir reconstruir la casa van passar dos dies i la casa estava com nova. I van decidir quedar-se ha viure.
 6. 6.  Mes tard, explorant la casa, es van trobar una cova sota el refugi, i van anar tots quatre. Allà es van trobar uns vestits, un cotxe anomenat “banana split”, etc. Van marxar de la cova amb els objectes, i els van investigar al refugi. Seguidament es van emprovar els vestits. L’Aleix va fer un salt i va descobrir que podia volar amb aquell vestit,i va anar a visitar Chicago per el cel. Més tard va trobar un jove atracant a una velleta amb una bossa de compra.
 7. 7. La vella va dir-deixem en pau- i el lladre li va contestar-donem tot el menja que tinguis o et capturaré . La dona li va dir: No vull, tinc que alimentar al meu fills i la meva família. L´Aleix com que podia volar ho va veure i va baixar ràpidament. El lladre el va amenaçar perquè sortís del mig i com que tenia súper poders doncs el va agafar i el va llençar ven lluny de la dona. la dona va donar-li les gràcies Moltíssimes gràcies noi, gràcies per salvar-me d’aquest lladre va dir la dona molt agraïda.
 8. 8. L´ Aleix va anar a parlar amb el lladre ,i li va dir:-perquè as atracat aquella senyora –el lladre li va dir :m´ ha manat el meu rei .Seguidament l´ Aleix li va dir que qui era el seu rei i el lladre li va dir :-Burger King i el seu ajudant i el seus soldats es diuen :Mr. Hot i els soldats : l´ exercit Burger – l´ Aleix li va preguntar on vivia el seu rei i el lladre li va dir que era informació secreta . L’Aleix li va dir que li digues ho trucaria a la policia,el lladre li va dir que estava al carrer : Maria De Deu al final. Tot seguit van anar a la direcció que el lladre li havia dit.
 9. 9. ECJERCIT BURGER
 10. 10. LA BATALLA FINAL  Era un exèrcit de menjar?!-va dir l'Aleix. Em sembla que si.-Va dir en Jack. Anem a investigar! Potser es un exèrcit de destrucció del menjar saludable! Mes tard van arribar a un castell prop de l´exèrcit misteriós i van entrar per veure que tramaven aquells soldats. HO NOOOO!!!!!!!!!-Va dir una hamburguesa. Qui ets tu? I que fas atracant el meu castell?! Soc…L’ALIMENT MAN!!!!! L'Aleix va sortir disparat per atacar a la hamburguesa però, es va topar amb una pizza amb els ulls ven vermells -Vine a atacar-me si pots.- va dir la pizza. De sobte van sortir tots els del exèrcit.
 11. 11. Va ser una batalla immensa fins que… va sortir del castell la hamburguesa. -Mai m´atrapareu!-va dir l'hamburguesa corrent. L´Aleix va agafar tots els dolents els va lligar en una corda i, els va deixar enganxats en un arbre. Mes tard l´Aleix es va trobar l´hamburguesa, la va agafar, i se la va emportar al refugi. Que volies?!- va dir l´Aleix. - Vull que ningú mai mes mengi fruites i verdures.- Va dir la hamburguesa. - Com a càstig menjaràs verdures i fruites per sempre més!- va dir l´Aleix.
 12. 12. La victoria L'Aleix ho va celebrar al màxim amb en Jack, les wiki frutis i tots els ciutadans de Chicago. Per això no s’ha de malgastar el menjar per acabar com En…Burger King. Conte contat aquest conte s'ha acabat.

×