Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Visites en Família: DELTA DEL LLOBREGAT

446 Aufrufe

Veröffentlicht am

Document en PDF amb informació sobre la sortida en família que es realitza al Delta del Llobregat, en concret a la Reserva Natural del Remolar-Filipines. Activitat recomanada per a les famílies amb nens.

Veröffentlicht in: Reisen
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Visites en Família: DELTA DEL LLOBREGAT

  1. 1. DELTADELLLOBREGAT Visites en famíliaAquestes sortides familiars són un bon pretex per fer petites excursionsjuntament amb els més petits de la casa, i que us ho passeu molt bé,sobretot els petits, ja que és una manera de relacionar-se amb daltresnens i nenes.A més, per realitzar aquestes sortides no heu danar massa lluny de casa iaixí conèixer els espais naturals protegits que tenim tant aprop. Lactivitatque us proposem a continuació està pensada per a un màxim de 50persones, i es realitza a laReserva Natural delRemolar-Filipines al deltadel Llobregat. ri at gra re g ar c A x Llob10h: ArribadaP elaBReserva a ai d l10.30h: Itinerari per Els Regueronsl’interior de l’espai de lareserva per observar lavegetació de la zona. Espai Agroambiental Delta del Llobregat11h: Observació de la e e Delta del Llobregatfauna a l’aguaït delsPollancres.12h: Itinerari fins a laplatja de Viladecans El Remolar-Filipinesper observar la vegetacióde les dunes.13h: Acomiadament del’activitatLa Reserva Natural està Platja de Viladecansformada per estanys,maresmes, pineda litoral i platja amb dunes. És una zona de gran valorecològic per la seva divesitat biològica i la importància com a punt denidificació i descans d’aus migratòries. Està catalogada com a ZEPA (zonad’especial protecció per a les aus). Es poden observar habitualment fotxes,ànecs coll-verds, martinets blancs, bernats pescaires, aligots, cames llargues,...I en èpoques de migració arriben flamencs, agró roig, fredelugues,... Preus ACTIVITATS D’UN MATÍ (10 a 13 h.): 100€ per grup

×