Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Masonska loža u Salamanki, Španjolska

1.006 Aufrufe

Veröffentlicht am

Protiv koga je rat vodilo Francisco Franco? Da se nikada ne zaboravi, Franco je ostavio spomenik svojoj borbi u Salamnci, Španjolska. Komunisti i anarhisti protiv kojih se borio bili su predstavnici izvršnih organa masonerije. Rušili su Katoličku Crkvu i Španjolsku. Među njima je bio i Josiipo Broz Tito - Šapajev. Franco ih je u posljednjem križarskom ratu u XX. stoljeću jedini pobjedio. Prilog je dokazni materijal koji dokazuje da se Crkva uvijek borila protiv masonerije i da joj je masonerija uvijek bila krvni neprijatelj. Franco je bio svjedok Katoličke borbe ognjem i mačem...

Veröffentlicht in: Bildung
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Masonska loža u Salamanki, Španjolska

  1. 1. MASONSKA LOŽA SALAMANCA
  2. 2. • Francisco Franco iznenadno je osvojio Salamancu i ondje je zatekao neevakuiranu masonsku ložu. Do današnjeg dana to je muzej koji pokazuje protiv koga se Franco u Španjolskom Građanskom ratu 1936.-1939. stvarno borio.

×