Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Vodnik za prenos in namestitev ohranjevalniki zaslona
V tem dokumentu, boste lahko odkrili, kaj morate storiti, da prenese...
Prenos se bo začel, ko ga pritisnete in imate, da shranite datoteko v računalnik. Ko jeprenos končan, zaženite
postopek na...
Po zaključku celotnega sistema popolnoma, boste videli, da se odpre okno za konfiguracijo ohranjevalnik zaslona. To
jesam ...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Vodnik za prenos in namestitev ohranjevalniki zaslona - screensavers

Informacije korak za korakom za download ohranjevalnikov zaslona iz spletne strani. Vodič korak za korakom postopka za namestitev teh programov za Windos OS. Kako prenesti in namestiti ohranjevalnik zaslona.

  • Als Erste(r) kommentieren

Vodnik za prenos in namestitev ohranjevalniki zaslona - screensavers

  1. 1. Vodnik za prenos in namestitev ohranjevalniki zaslona V tem dokumentu, boste lahko odkrili, kaj morate storiti, da prenesete in namestite ohranjevalnik zaslona, ki so na voljo na internetu. Vzemimo primer vsebine, ki jih lahko najdemo v http://www.ohranjevalniki-zaslona.com/ in tako lahko uživate brezplačno multimedijski izdelki za vaš računalnik. Poglejmo, kako! Za začetek, morate vnesti v spletno stran tistega, ki ti je všeč, kot akvarije, ki sonajbolj priljubljena http://www.ohranjevalniki-zaslona.com/Ohranjevalniki-Zaslona-Akvarijev-Rib/ in izberite ohranjevalniki zaslona, ki ti je všeč od vseh razpoložljivih. Da služi kot primer, razmisliti, kako bi si vzeli za prenos in namestitev ribjo akvarij ohranjevalnik zaslona. http://www.ohranjevalniki-zaslona.com/Ohranjevalniki-Zaslona-Akvarijev-Rib/ohranjevalnik-zaslona-akvarij.htm Ko ste v notranjosti strani zaslona, ki ga želite prenesti, kliknite na gumb ” Download”.
  2. 2. Prenos se bo začel, ko ga pritisnete in imate, da shranite datoteko v računalnik. Ko jeprenos končan, zaženite postopek namestitve. Izbirate lahko dodatne aplikacije, ki jih sponzorji, ali nadaljevati z namestitvijo z izpuščanjem screensaver ponudbe, ki bodo prikazani, niso potrebni, da se ohranjevalnik zaslona. Zadnji korak namestitve vam bo dala možnost, da izberejo, kje bodo namestili ohranjevalnik zaslona, čeprav bo naš program ustvari privzeto pot, kjer lahko samodejno namesti vse ohranjevalniki zaslona lahko prenesete. Končno, morate izbrati mesto, kjer si razširite in namestite ohranjevalnik zaslona. Če vam ni mar, bo naš program naredil privzeto pot. To je, če vse vaše ohranjevalniki zaslona želite namestiti.
  3. 3. Po zaključku celotnega sistema popolnoma, boste videli, da se odpre okno za konfiguracijo ohranjevalnik zaslona. To jesam operacijski sistem Windows. Videli boste predogled nanj in izberite računalnika minut čakati v stanju pripravljenosti za aktiviranje. To jelastnost sistema Windows in velja za vse računalnike, s tem operacijskim sistemom. Zaslona te spletne strani veljajo samo za računalnike z operacijskim sistemom Windows. Kot večina spletnih strani, ki smo jih videli.

×