Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers
U ovom dokumentu ćete biti u mogućnosti otkriti ono što ...
Preuzimanje će početi kada ga pritisnete i morate spremiti datoteku na vašem računalu. Kadpreuzimanje završi,
započeli pos...
Po završetku cijele instalacije u potpunosti, vidjet ćete da se otvara prozor za konfiguriranje čuvara zaslona. To
jeWindo...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers

447 Aufrufe

Veröffentlicht am

Informacije korak po korak za preuzimanje screensaver s web stranice. Vodič korak po korak u procesu instaliranja ove programe za Windos OS. Kako skinuti i instalirati screensaver.

Veröffentlicht in: Software
  • Writing good research paper is quite easy and very difficult simultaneously. It depends on the individual skill set also. You can get help from research paper writing. Check out, please ⇒ www.HelpWriting.net ⇐
       Antworten 
    Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
    Ihre Nachricht erscheint hier

Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers

  1. 1. Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers U ovom dokumentu ćete biti u mogućnosti otkriti ono što morate učiniti kako preuzeti i instalirati screensaver koji su dostupni na internetu. Uzmimo primjer sadržaj koji se može naći u http://www.screensavers.com.hr/ pa možete uživati besplatno multimedijalnih proizvoda za vaše računalo. Pogledajmo kako! Za početak, morate ući u web stranice onaj koji vam se sviđa, kao što su akvariji, koji sunajpopularniji http://www.screensavers.com.hr/Cuvari-Zaslona-Akvarij-Ribe/ i odabrati screensaver koji vam se sviđa iz svih raspoloživih. Da bi poslužiti kao primjer, razmislite o tome kako bi se preuzeti i instalirati screensaver riba akvarij. http://www.screensavers.com.hr/Cuvari-Zaslona-Akvarij-Ribe/cuvar-zaslona-akvarijum.htm Nakon što su unutar stranici screensaver koji želite preuzeti, kliknite na gumb ” Download”.
  2. 2. Preuzimanje će početi kada ga pritisnete i morate spremiti datoteku na vašem računalu. Kadpreuzimanje završi, započeli postupak instalacije. Možete odabrati dodatne programe sponzori, ili nastaviti s instalacijom propuštanjem screensaver ponude koje će se pojaviti, oni nisu potrebni kako bi imati screensaver. Posljednji korak instalacije će vam dati mogućnost birati gdje će biti instaliran vaš screensaver, iako je naš program će stvoriti zadani smjer u kojem možete automatski instalirati sve screensaver ste preuzeli. Konačno, morate odabrati mjesto gdje Raspakirajte i instalirajte screensaver. Ako te nije briga, naš program će učiniti zadanu rutu. To je mjesto gdje sve svoje čuvare zaslona želite instalirati.
  3. 3. Po završetku cijele instalacije u potpunosti, vidjet ćete da se otvara prozor za konfiguriranje čuvara zaslona. To jeWindows operativni sustav. Vi ćete vidjeti pregled nju i odabrati računalo minuta čekati u stanju mirovanja kako bi aktivirali. To jesvojstvo Windows i odnosi se na sva računala s ovim operativnim sustavom. Screensaver ove web stranice vrijede samo za računala s Windows operativnim sustavom. Kao i većina web stranica koje smo vidjeli.

×