Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Guide til download og installation af pauseskærme
I dette dokument vil du være i stand til at opdage, hvad du skal gøre fo...
Hent starter, når du trykker på den, og du er nødt til at gemme filen på din computer. Når overførslen er færdig, skal
du ...
Ved afslutningen af hele installationen helt, vil du se, at det åbner vinduet for at konfigurere pauseskærmen. Det er
et W...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Guide til download og installation af pauseskærme - Screensavers

319 Aufrufe

Veröffentlicht am

Trin for trin til download screensavers fra en hjemmeside Information. Guide trinvis af processen med at installere disse programmer for Windos OS. Sådan downloader og installerer screensavers.

Veröffentlicht in: Software
 • These are one of the best companies for review articles. High quality with cheap rates. ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐ I highly recommend it :)
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier
 • D0WNL0AD FULL ▶ ▶ ▶ ▶ http://1lite.top/24sYSj ◀ ◀ ◀ ◀
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier

Guide til download og installation af pauseskærme - Screensavers

 1. 1. Guide til download og installation af pauseskærme I dette dokument vil du være i stand til at opdage, hvad du skal gøre for at hente og installere screensavers, der er tilgængelige på internettet. Lad os tage eksemplet med indhold, der kan findes i http://www.screensaveretilpc.com/ og så du kan nyde gratis multimedie-produkter til din computer. Lad os se hvordan! Til at begynde, skal du indgå en webside, du kan lide, såsom akvarier, der er mest populære http://www.screensaveretilpc.com/Screensavers-Akvarier/ og vælge de screensavers, som du kan lide fra alle tilgængelige. At tjene som et eksempel, overveje, hvordan du ville tage for at downloade og installere screensaver fisk akvarium. http://www.screensaveretilpc.com/Screensavers-Akvarier/screensaver-akvarium.htm Når du er inde på siden af den screensaver, du vil downloade, skal du klikke på knappen ”Download”.
 2. 2. Hent starter, når du trykker på den, og du er nødt til at gemme filen på din computer. Når overførslen er færdig, skal du starte installationen. Du kan vælge yderligere programmer af sponsorer, eller fortsætte med installationen ved at udelade screensaver tilbud, der vises, er de ikke nødt til at have pauseskærmen. Det sidste trin i installationen vil give dig mulighed for at vælge, hvor din screensaver vil blive installeret, selv om vores program vil skabe en standard rute, hvor du automatisk kan installere alle screensavers, du downloader. Endelig er du nødt til at vælge det sted, hvor du udpakke og installere screensaver. Hvis du er ligeglad, vil vores program gøre en standard rute. Det er, hvor alle dine pauseskærme, du ønsker at installere.
 3. 3. Ved afslutningen af hele installationen helt, vil du se, at det åbner vinduet for at konfigurere pauseskærmen. Det er et Windows- operativsystemet selv. Du vil se et preview af det og vælge den computer minutters ventetid i inaktiv tilstand for at aktivere. Dette er en egenskab af Windows og gælder for alle computere med dette operativsystem. Den screensaver af denne hjemmeside er kun gyldig for computere med Windows operativsystem. Ligesom de fleste af de hjemmesider, som vi har set.

×