Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Sensory Marketing

#TourismMarketing
#DestinationMarketing
#PlaceMarketing
#SensoryMarketing
#EmotionalMarketing
#NeuroMarketing
#ExperientialMarketing
#DigitalMarketing

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Sensory Marketing

  1. 1. Tara Regiune 1 Judet 1 Localitate 1 Localitate 2 Judet 2 Regiune n Judet m Localitate r
  2. 2. Translatia senzorialului in marketing imbunatateste experienta consumatorului, fidelizeaza consumatorul, conducand la dezvoltarea atasamentului acestuia fata de marca, capteaza atentia, imbunatateste perceptia, optimizeaza comunicarea, satisface nevoile hedonice ale consumatorului, formeaza asteptarile mai apropiate de realitate, dezvolta produsul, proiecteaza identitatea, reduce decalajul proiectie – perceptie, tangibilizeaza serviciile, sustine managementul calitatii totale, permite segmentarea pana la nivel de individ, creste retentia marcii, sustine pozitionarea.
  3. 3. Daca va confruntati cu: Dificultati in dezvoltarea produsului turistic; Imagine nefavorabila; Cota redusa obtinuta din bugetul turistului; Comunicare ineficienta; Lipsa multiplelor canale de distributie; Grad mediu de ocupare anual scazut; Personal necalificat; Fidelitate scazuta a turistilor; Durata medie redusa a sejurului etc.
  4. 4. Acum este momentul sa puneti capat problemelor, beneficiind de suport specializat in marketing in turism. In calitate de consultanti in marketing in turism oferim solutii clientilor nostri bazate pe cercetarea de marketing. Echipa este compusa din profesori si specialisti de marketing in turism, provenind de la institutii de prestigiu, avand in spate o experienta vasta in domeniu.
  5. 5. Doctorii Afacerii Tale – controale de preventie, de rutina si diagnosticare, administrare tratamente de utlima generatie, cure naturiste de crestere organica, interventii in caz de urgenta
  6. 6. Compozitie: Ingredientul de baza – o echipa tanara, energica si creativa, ce utilizeaza filtre neuronale de gandire strategica, pasionati de marketing, turism si de gasirea solutiilor in timp real, care lucreaza sub tutela unor profesori si specialisti in marketing in turism. Alte ingrediente specifice fiecarei probleme in parte. Doze si mod de administrare: Ori de cate ori este necesar si simtiti nevoia, pana la eliminarea totala a simptomelor experimentate si amelioararea starii de afacere sau pana la evolutia cifrelor din bilant spre obiectivul stabilit. Contraindicatii si reactii adverse: nu exista.
  7. 7. Producator: Cristian Ditoiu, doctorul afacerii tale in marketing, 0760.676.805, cristian.ditoiu@consultantaturism.ro

×