Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Consultanta Turism

Consultanta Turism www.consultantaturism.ro

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Consultanta Turism

  1. 1. consultanta in turism Management & Marketing Cercetare & dezvoltare Achizitii & productie Resurse umane Fiscalitate & Juridic Fonduri UE & investitii straine
  2. 2. Daca va confruntati cu: Dificultati in dezvoltarea produsului turistic? Tarife cu marje mici de profit? Cota redusa obtinuta din bugetul turistului? Comunicare ineficienta? Grad mediu de ocupare anual scazut? Sezonalitate? Personal necalificat? Fidelitate scazuta a turistilor? Durata medie redusa a sejurului? Numar infim de turisti straini?
  3. 3. Acum este momentul sa puneti capat problemelor, beneficiind de suport specializat in marketing in turism. In calitate de consultanti in marketing in turism, oferim solutii clientilor nostri bazate pe cercetarea de marketing. Echipa este compusa din profesori si specialisti de marketing in turism, provenind de la institutii de prestigiu, avand in spate o experienta vasta in domeniu.
  4. 4. Doctorii Afacerii Tale – controale de preventie, de rutina si diagnosticare, administrare tratamente de utlima generatie, cure naturiste de crestere organica, interventii in caz de urgenta
  5. 5. Daca experimentati simptome precum: numar oscilant de clienti, cerere negativa, in scadere sau inexistenta, perioade moarte ale afacerii, cote mici din bugetele clientilor, lipsa de notorietate, marje mici de profit, produse si servicii nesatisfacatoare, pozitionare gresita a brandului etc … atunci programati-va acum la noi pentru un control si impreuna identificam solutia.
  6. 6. Ce entitati ale afacerii dumneavoastra pot face obiectul unui control: bunuri, servicii, evenimente, experiente, persoane, locuri, organizatii, informatii; sau exemplificand: regiuni de dezvoltare, orase, statiuni, hoteluri, vile, pensiuni, restaurante, baruri, cafenele, agentii de turism, magazine de suveniruri, targuri si festivaluri etc.
  7. 7. Compozitie: Ingredientul de baza – o echipa tanara, energica si creativa, ce utilizeaza filtre neuronale de gandire strategica, pasionati de marketing, turism si de gasirea solutiilor in timp real, care lucreaza sub tutela unor profesori si specialisti in marketing in turism renumiti. Alte ingrediente specifice fiecarei probleme in parte. Doze si mod de administrare: Ori de cate ori este necesar si simtiti nevoia, pana la eliminarea totala a simptomelor experimentate si amelioararea starii de afacere sau pana la evolutia cifrelor de bilant spre plafonul asteptat.
  8. 8. Contraindicatii si reactii adverse: nu exista. Producatori si distribuitori: www.consultantaturism.ro si Doctori si Doctoranzi din Romania Excelenta reprezinta valoarea integrata pe care o sustinem. office@consultantaturism.ro

×