Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Plan pentru batranete

631 Aufrufe

Veröffentlicht am

Solutii pentru pensionari

Veröffentlicht in: Unterhaltung & Humor, Bildung
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Plan pentru batranete

  1. 1. <ul><li>Nu am nevoie de “sanatoriu particular” … </li></ul><ul><li>Porneste boxele ! </li></ul><ul><li>Acum 2 ani sotia mea si cu mine mergeam intr-o croaziera pe coasta vestica a Mediteranei pe un vas de linie. </li></ul><ul><li>La cina am observat o doamna in varsta stand singura langa balustrada marii scari din principala sala de mese. </li></ul><ul><li>Am observat de asemenea ca tot personalul, ofiterii, chelnerii, picolii, etc., erau foarte familiari cu aceasta doamna. </li></ul><ul><li>Am intrebat chelnerul nostru cine era aceasta doamna, asteptandu-ne sa ni se spuna ca este proprietara vasului, dar ne-a spus ca stie doar ca a fost la bord in ultimele patru croaziere dus-intors. </li></ul><ul><li>Intr-o seara, parasind sala de mese ne-am intalnit privirile, m-am oprit si am salutat-o. Am povestit una alta si i-am spus “ Inteleg ca ati calatorit cu aceasta nava in ultimele patru croaziere”. Ea a raspuns “Da, este adevarat”. </li></ul>
  2. 2. Am spus, “Nu inteleg” iar ea raspunse imediat “E mai ieftin decat un sanatoriu particular !”. Deci, nu vor fi sanatorii particulare pentru batrani in viata mea ! Cand voi fi batran si fara putere, o sa merg pe un vas de croaziera ! Costul mediu pentru un sanatoriu particular este de 200 $ pe zi. Am verificat la rezervarile pentru croaziere si pot primi un discount pentru termen lung de 135 $ pe zi. Asta inseamna 65 $ pe zi pentru :
  3. 3. <ul><li>1. Bacsisurile vor fi de numai 10 $ pe zi. </li></ul><ul><li>2. Voi avea pana la 10 mese pe zi - daca pot ajunge clatinandu-ma sau tarandu-ma catre restaurant, sau pot avea “room service” (ceea ce inseamna ca pot servi micul dejun in pat in fiecare zi a saptamanii). </li></ul><ul><li>3. Vasul are trei piscine, sala de forta, masina de spalat si de uscat rufe gratis si spectacole in fiecare seara. </li></ul><ul><li>4. Au pasta de dinti si aparate de ras gratis, la fel sapun si sampon. </li></ul><ul><li>5. Te vor trata ca pe un client, nu ca pe un pacient. Pentru inca 5 $ bacsis, cei din personal se vor ingramadi sa te ajute. </li></ul><ul><li>6. O sa intalnesc persoane noi la fiecare 7 sau 14 zile. </li></ul><ul><li>7. Televizorul s-a stricat ? Trebuie schimbate becuri ? Salteaua trebuie inlocuita ? Nici o problema ! Vor pune totul la punct si iti vor cere si scuze pentru deranj. </li></ul>
  4. 4. 8. Cearceafuri si prosoape curate in fiecare zi, si nici macar nu trebuie sa le ceri. 9. Daca intr-un sanatoriu particular ai cazut si ti-ai rupt piciorul – esti pe asigurarea medicala. Daca iti rupi piciorul pe vasul de croaziera, iti vor da un apartament pe tot restul vietii ! Si acum tineti-va bine ! Vreti sa vedeti America de Sud, Canalul Panama, Tahiti, Australia, Noua Zeelanda, Asia sau spuneti voi unde vreti sa mergeti ? Linia maritima va avea oricand un vas gata pregatit, asa ca sa nu ma cautati intr-un sanatoriu particular, ci doar telefonati de pe uscat catre nava.
  5. 5. P.S. Daca mori, ei doar iti arunca trupul peste bordul navei…
  6. 6. Trimiteti asta tuturor celor care viseaza la o batranete luxoasa…
  7. 7. Sa aveti o zi buna !

×