Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Dyman Associates Risk 
Management 
Viisi vihjettä onnistunut projekti 
riskienhallinta
Tehokkaan riskienhallinnan nähdään yhä olennainen osa 
tuottaa onnistuneita hankkeita. Projektin riskienhallintaprosessi 
...
Ajoissa hankkeiden, budjetti ja laadukkaimmat tulokset viisi vinkkien avulla. 
Vinkki 1: Lopeta "Kävellä" kulttuuri ja lii...
Vihje 2: Tunnistaa riskit alussa-jopa tarjouksen vaiheessa 
Ennen projektin aloittamista jopa joukkue pitäisi jo toimia ri...
Vihje 3: Kommunikoida viestiä, kommunikoida 
Jotta riskit kartoitetaan jatkuvasti ja ilmoitettu asianmukaisesti, 
lisätä p...
Vihje 4: Analysoida ja priorisoida – niin Reprioritize 
Yksilöidyt riskit projektin aikana joukkueet on päätettävä, miten ...
Vihje 5: Suunnitella ja toteuttaa riskien vastaus 
Kun riskit tunnistetaan, analysoidaan ja priorisoitu, riski vastaus on ...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Dyman associates risk management viisi vihjettä onnistunut projekti riskienhallinta

Tehokkaan riskienhallinnan nähdään yhä olennainen osa tuottaa onnistuneita hankkeita. Projektin riskienhallintaprosessi ja järjestelmän, projektin riskit voidaan tunnistaa varhain ja minimoidaan ja joukkueet voi tarttua mahdollisuuksiin, kun ne tapahtuvat.

Ajoissa hankkeiden, budjetti ja laadukkaimmat tulokset viisi vinkkien avulla.

Vinkki 1: Lopeta "Kävellä" kulttuuri ja liittyy koko projektiryhmä

Riskinhallinnan on kuuluttava projektin syleilyssä kaikki tiimin jäsenet. Joukkueet haluavat sokeasti projektipäällikkö ja olettaen, että hän hallitsee kaikki riskit hankkeen, eikä koko joukkue on mukana. Kokemukseni organisaatioista, jotka ovat onnistunut saamaan projektien riskienhallinnan on ylhäältä alas ja alhaalta ylös-lähestymistapaa – riskienhallinta on valtuuttanut ja tukea johdolta ja jokainen ryhmän jäsen on valtuudet puhua ja toimia. Työntekijät, jotka tunnistaa riskit jo tunnustetaan ja palkitaan.Vihje 2: Tunnistaa riskit alussa-jopa tarjouksen vaiheessa

Ennen projektin aloittamista jopa joukkue pitäisi jo toimia riskien tunnistamiseksi. Ensin saatava kaikki projektin jäsenet (ja muille työntekijöille ja kumppaneille, jotka ovat työskennelleet projekteja) työpajoja ja ideoida luettelo mahdollisia riskejä ja mahdollisuuksia. Voit tarkistaa projektisuunnitelma, vanha projektisuunnitelmat, online-resursseja ja ulkopuolisia asiantuntijoita varmistaa listasi mahdollisiin riskeihin on mahdollisimman täydellinen.

Vihje 3: Kommunikoida viestiä, kommunikoida

Jotta riskit kartoitetaan jatkuvasti ja ilmoitettu asianmukaisesti, lisätä projektiriskit ja mahdollisuudet keskusteluja pysyvä aihe säännöllisesti tiimipalavereissa. Avointa viestintää edut tippua, kuten projektipäällikkö on paremmat tiedot ilmoittaa hankkeen rahoittaja tai rehtori, varmistaa, että asiakkaalla ei ole odottamattomia yllätyksiä. Avoin kommunikointi mahdollistaa myös tunnus toisiinsa riskit-riskejä, jotka näkyvät pieninä yksin, mutta voi toimia katalysaattorina suurempia ongelmia.

Vihje 4: Analysoida ja priorisoida – niin Reprioritize

Yksilöidyt riskit projektin aikana joukkueet on päätettävä, miten ne tärkeysjärjestykseen. Kaiken kaikkiaan riskit olisi mitattava vaikutus he ovat hankkeen tavoitteet, ja aloittaa joka aiheuttaa suurimmat tappiot ja voitot, ja korkein esiintymistodennäköisyys. Kun sinulla on riski kriteerejä, sen avulla arvioida kaikki riskit määritellyt projektin aikana.

Riskit voivat rescored ja reprioritized koska ne kulkevat projektihierarkian ja organisaatio, perustuu eri painopisteisiin kullakin tasolla. Mitä voidaan nähdä kuin vähemmän tärkeitä uhattuna yksittäisen projektin voisi katsella yhtä tärkeinä ohjelma tai organisaation tasolla. Täällä laajempiin tulee selväksi useiden projektien ja strategisia painopisteitä kuin operatiivisten tarpeiden soveltaa. Esimerkiksi taitojen nähnyt useita projekteja voidaan parhaiten huomioida yrityksen

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Dyman associates risk management viisi vihjettä onnistunut projekti riskienhallinta

  1. 1. Dyman Associates Risk Management Viisi vihjettä onnistunut projekti riskienhallinta
  2. 2. Tehokkaan riskienhallinnan nähdään yhä olennainen osa tuottaa onnistuneita hankkeita. Projektin riskienhallintaprosessi ja järjestelmän, projektin riskit voidaan tunnistaa varhain ja minimoidaan ja joukkueet voi tarttua mahdollisuuksiin, kun ne tapahtuvat.
  3. 3. Ajoissa hankkeiden, budjetti ja laadukkaimmat tulokset viisi vinkkien avulla. Vinkki 1: Lopeta "Kävellä" kulttuuri ja liittyy koko projektiryhmä Riskinhallinnan on kuuluttava projektin syleilyssä kaikki tiimin jäsenet. Joukkueet haluavat sokeasti projektipäällikkö ja olettaen, että hän hallitsee kaikki riskit hankkeen, eikä koko joukkue on mukana. Kokemukseni organisaatioista, jotka ovat onnistunut saamaan projektien riskienhallinnan on ylhäältä alas ja alhaalta ylös-lähestymistapaa – riskienhallinta on valtuuttanut ja tukea johdolta ja jokainen ryhmän jäsen on valtuudet puhua ja toimia. Työntekijät, jotka tunnistaa riskit jo tunnustetaan ja palkitaan.
  4. 4. Vihje 2: Tunnistaa riskit alussa-jopa tarjouksen vaiheessa Ennen projektin aloittamista jopa joukkue pitäisi jo toimia riskien tunnistamiseksi. Ensin saatava kaikki projektin jäsenet (ja muille työntekijöille ja kumppaneille, jotka ovat työskennelleet projekteja) työpajoja ja ideoida luettelo mahdollisia riskejä ja mahdollisuuksia. Voit tarkistaa projektisuunnitelma, vanha projektisuunnitelmat, online-resursseja ja ulkopuolisia asiantuntijoita varmistaa listasi mahdollisiin riskeihin on mahdollisimman täydellinen.
  5. 5. Vihje 3: Kommunikoida viestiä, kommunikoida Jotta riskit kartoitetaan jatkuvasti ja ilmoitettu asianmukaisesti, lisätä projektiriskit ja mahdollisuudet keskusteluja pysyvä aihe säännöllisesti tiimipalavereissa. Avointa viestintää edut tippua, kuten projektipäällikkö on paremmat tiedot ilmoittaa hankkeen rahoittaja tai rehtori, varmistaa, että asiakkaalla ei ole odottamattomia yllätyksiä. Avoin kommunikointi mahdollistaa myös tunnus toisiinsa riskit-riskejä, jotka näkyvät pieninä yksin, mutta voi toimia katalysaattorina suurempia ongelmia.
  6. 6. Vihje 4: Analysoida ja priorisoida – niin Reprioritize Yksilöidyt riskit projektin aikana joukkueet on päätettävä, miten ne tärkeysjärjestykseen. Kaiken kaikkiaan riskit olisi mitattava vaikutus he ovat hankkeen tavoitteet, ja aloittaa joka aiheuttaa suurimmat tappiot ja voitot, ja korkein esiintymistodennäköisyys. Kun sinulla on riski kriteerejä, sen avulla arvioida kaikki riskit määritellyt projektin aikana. Riskit voivat rescored ja reprioritized koska ne kulkevat projektihierarkian ja organisaatio, perustuu eri painopisteisiin kullakin tasolla. Mitä voidaan nähdä kuin vähemmän tärkeitä uhattuna yksittäisen projektin voisi katsella yhtä tärkeinä ohjelma tai organisaation tasolla. Täällä laajempiin tulee selväksi useiden projektien ja strategisia painopisteitä kuin operatiivisten tarpeiden soveltaa. Esimerkiksi taitojen nähnyt useita projekteja voidaan parhaiten huomioida yrityksen laajuinen koulutusohjelma.
  7. 7. Vihje 5: Suunnitella ja toteuttaa riskien vastaus Kun riskit tunnistetaan, analysoidaan ja priorisoitu, riski vastaus on toimintaa, joka tuo lisäarvoa projektiin. Oikea vastaus voi estää riski syntyminen tai minimoimaan sen kielteiset vaikutukset. Vastaukset ovat riskien välttäminen, riskien minimoimiseksi, riskinsiirto ja riskien hyväksyntää. Toteuttamalla riskinhallinta osaksi projektin alussa ja varmistetaan, että riskien avoimesti ilmoitetaan koko projektin joukkueet voivat olla onnistuneita tuottaa ajallaan ja budjetin, odottamaton riskien välttäminen ja kiinni projektin aikajana. Ja lopuksi, mikä toimi ja mikä ei koko liiketoimintaa, joten tulevaisuuden tarjouksia ja hankkeita on kirjaston parhaita käytäntöjä kehottaa. Miten riskinhallinta on auttanut organisaation täydellinen projekteja onnistuneesti? On vaihdettava parhaita käytäntöjä koko liiketoimintaa? Viite: http://dymanassociatesprojects.com/

×