Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Infiintarea unei firme in Romania

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 10 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Aktuellste (20)

Anzeige

Infiintarea unei firme in Romania

  1. 1. Infiintarea unei firme in Romania Prezentare oferita de Infiintare-Firma.ro
  2. 2. Tipuri de societati Infiintarea unei firme in Romania porneste de la alegerea tipului de societate. Alegerea se bazeaza pe marimea firmei, precum si pe activitatile care vor fi desfasurate.
  3. 3. Pasi la infiintarea unei firme rezervarea numelui; pregatirea si depunerea documentelor necesare la Registrul Comertului; inregistrarea in scop fiscal si in scopuri de TVA; deschiderea unui cont bancar; obtinerea avizelor de functionare. Iata principalii pasi pentru inmatricularea unei firme: 1. 2. 3. 4. 5.
  4. 4. Documente necesare la infiintarea unei firme Actul Constitutiv; informatii despre actionarii sau asociatii companiei; informatii despre administratorul firmei; obiectul de activitate al firmei, conform codului CAEN aferent; contractul din care reiese sediul social al firmei. Infiintarea unei firme presupune pregatirea urmatoarelor documente:
  5. 5. Inregistrarea in scopuri fiscale Indiferent de tipul de societate ales, aceasta va trebui sa plateasca diverse taxe si impozite. In acest scop, va trebuie sa obtina un cod de identificare fiscala de la ANAF.
  6. 6. Autorizatii de functionare pentru o firma avizul de mediu; autorizatia pentru protectia muncii si a securitatii la incendiu; avize sau autorizatii speciale aferente sectorului de activitate. Iata cateva dintre autorizatiile de care are nevoie o firma romaneasca:
  7. 7. Infiintarea unui SRL in Romania Societatea cu raspundere limitata SRL este cea mai utilizata entitate pentru crearea unei afaceri in Romania. Fara cerinte legate de capitalul social si cu o procedura de inmatriculare rapida, aceasta este ideala pentru mai multe tipuri de activitati.
  8. 8. Cat dureaza sa demarezi o afacere in Romania? Procedura de inmatriculare a unei firme a fost simplificata destul de mult in ultimii ani. Acum este posibil ca in cateva zile lucratoare sa te poti bucura de o societate gata infiintata.
  9. 9. Servicii dedicate investitorilor Cu o abordare simpla si eficienta, specialistii nostri te vor ajuta sa infiintezi o firma rapid. Contacteaza-ne pentru informatii despre serviciile pe care ti le punem la dispozitie!
  10. 10. Multumim pentru atentie! Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la: office@infiintare-firma.ro www.infiintare-firma.ro

×