Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Projecte reunió famílies

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Projecte neptú
Projecte neptú
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 13 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Anzeige

Ähnlich wie Projecte reunió famílies (20)

Weitere von carme tribo berga (20)

Anzeige

Aktuellste (20)

Projecte reunió famílies

 1. 1.  Benvinguts al nou curs!  Enguany, hem pensat que podríeu ser vosaltres qui penséssiu tot el que hem d'explicar a la Reunió de les famílies de principi de curs i féssiu la presentació que els passarem.  Què us sembla? Hi esteu d'acord? Us hi atreviu?
 2. 2.  Abans de començar a treballar ens hauríem de fer algunes preguntes: Què creieu que volen saber les vostres famílies respecte a la classe i a l'escola? Feu una llista.  Quan arribeu a casa demaneu-los què els agradaria que els expliquéssim a la reunió de principi de curs.  A la classe recollirem i posarem en comú les respostes i a partir de tota la informació recollida farem conjuntament el guió.  Després ens dividirem en grups de treball i ens repartirem la feina per fer la presentació que passarem a la reunió.
 3. 3.  AULA DE NATURA  (Activitats obaga)  PROJECTE PALLARS LECTOR  TUTORIES  INFORMÀTICA (COMPETÈNCIA DIGITAL)  UTILITZACIÓ DEL BANY  ACTIVITATS I SORTIDES  PROJECTES D’ESCOLA  EQUIP DE MESTRES I SERVEIS  LLENGUA CATALANA  ACOLLIDA, TRANSPORT I MENJADOR  SATISFACCIÓ PER PART DE LES MESTRES
 4. 4.  EQUIP DE MESTRES I SERVEIS  TUTORIES  ACOLLIDA, TRANSPORT I MENJADOR  EDUCACIÓ FÍSICA  UTILITZACIÓ DEL BANY  COMPETÈNCIA DIGITAL  LLENGUA CATALANA  PROJECTES D’ESCOLA  SORTIDES  AULA DE NATURA  SATISFACCIÓ MESTRES
 5. 5.  Presa de decisions per acordar quin tipus de presentació digital farem.  Per tal de conèixer-ne més, mirem diverses aplicacions digitals a la xarxa.  Isuu 0  Glogster 0  Calameo 0  Prezi 6  Power Point 9
 6. 6.  De cada grup de treball hi ha d’haver:  DISSENYADORS  REDACTORS  FOTÒGRAFS Us agradaria afegir-ne algun més?
 7. 7.  Entre tots els dissenyadors, haureu de consensuar:  Un disseny o un marc per la presentació.  Una lletra per fer els títols dels diferents apartats i els haureu d'escriure a la presentació.  I també:  Haureu de fer els dibuixos per expressar cada idea que voleu explicar.
 8. 8.  Haureu de pensar el contingut de cada apartat.  Els haureu d'escriure a la presentació.
 9. 9.  Haureu de fer fotografies de:  Les persones que treballem amb vosaltres aquest curs.  Haureu de fer i escollir les que expliquen millor cada diapositiva que han preparat els redactors i inserir-les a la presentació.
 10. 10.  Equip de dissenyadors:  He après que hi ha diferents tipus estils de presentació.  La feina feta entre tots és millor. Si ho fas sol és menys divertit.  He après a fer servir més el power point i a treballar conjuntament.  Ha estat divertit perquè hem fet servir diferents programes per treballar. Fer dibuixos amb el paint, editar power, etc.  Equip de redactores:  Hem pensat coses de com treballem a l’escola.  Vam preguntar a les mestres, vam utilitzar el word.  He après a fer servir el word.  Hem après a distribuir-nos la feina.  Equip de fotògrafs:  Hem après a ordenar les coses i a seguir el guió per fer-ho millor.  Hem après com fer fotos.
 11. 11.  Aquest és el resultat.

×