Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Cv emprenedores

177 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Cv emprenedores

  1. 1. 1.1.2 Perfil acadèmic i professional EMPRENEDORES: Rosa M. Morón Ugalde Edat: 47 Titulació: Grau en Pedagogia Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia) Altra formació destacable: Màster comptabilitat i finances (ESADE) Idiomes: Anglès B1 (Marc comú Europeu) Situació laboral actual: Becaria de la facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia (URV). Tasques de suport a l’oficina del Deganat. Experiència laboral: - Ajuntament de Tarragona (Regidoria de Serveis Socials UTIC’s Unitat Tècnica d’Immigració i Cohesió Social) AGENT DE MEDIACIÓ31/12/2011 – 30/06/2012 Tasques desenvolupades i èxits aconseguits: Realització d’accions socio- educatives amb els habitants del barri de Campclar per afavorir la convivència mitjançant una via de gestió de conflictes comunitaris. Proporcionar, mitjançant formació/mediació, una via més propera que faciliti el pas de la cultura del litigi a la cultura del diàleg i responsabilitzi a les persones en la presa de decisions que afecten a la convivència veïnal. - Ajuntament de Reus (Regidoria de Serveis Socials) INTEGRADORA SOCIAL 15/04/2011 - 14/10/2011 Tasques desenvolupades i èxits aconseguits: Atenció domiciliaria a persones amb discapacitat en risc de fragilitat. Informació dels recursos actuals de Serveis
  2. 2. Socials. Detecció del grau de dependència mitjançant escales (Pfeiffer, Barthel, Barber...). - Generalitat de Catalunya. Departament de Governació. STSI FORMADORA “PROGRAMA CONNECTA’T per trobar feina” 28/06/2010 – 27/01/2011 Tasques desenvolupades i èxits aconseguits: Formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació a persones en situació d’atur per tal de posar al seu abast eines i tècniques per activar la seva recerca de feina. Orientació laboral amb la finalitat de donar a conèixer els elements bàsics de la planificació en la recerca de feina, els processos i tècniques de selecció de personal que practiquen les empreses, identificar les competències vinculades al procés de cerca de feina. Experiència concreta en el mercat/sector al qual es dirigeix el producte/servei que preveieu oferir: Atenció a persones amb problemes físics, socials emocionals o cognoscitius per tal d’estimular i vèncer la tensió muscular i estar conscients de la manera en la que els seussentiments poden afectar als seus músculs. Cristina RedonMartinez Edat: 23 anys Titulació: Grau en Pedagogia Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia) Altra formació destacable: Màster en Pedagogia musical 0-12 (Universitat Ramon Llull) Idiomes: Anglès B2 (Marc comú Europeu) Situació laboral actual: Col·labora en l’associació de Síndrome de Down d’Alcanar. Experiència laboral:
  3. 3. - Ajuntament de Tarragona (Regidoria de Serveis Socials, Casal cívic Campclar) MONITORA Tasques desenvolupades i èxits aconseguits: Realització d’accions socio- educatives amb infants discapacitats del barri de Campclar per afavorir el seu desenvolupament integral. Proporcionar, mitjançant aquestes accions, una via més propera de convivència. Experiència concreta en el mercat/sector al qual es dirigeix el producte/servei que preveieu oferir: Tècniques de conscienciació corporal i desbloqueig muscular, desenvolupament de l’expressivitat emotiva a traves del moviment corporal i tècniques de treball corporal individual. Paula Pujol Mediano Edat: 21 anys Titulació: Grau en Pedagogia Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia) Altra formació destacable: Màster en Educació Especial (Universitat Ramon Llull) Idiomes: Anglès B2 (Marc comú Europeu) Situació laboral actual: Col·laboradora en el projecte de voluntariat de l’hospital Sant Joan de Déu. Experiència laboral: - Club tennis Vilafranca (Vilafranca del Penedès) MONITORA Tasques desenvolupades i èxits aconseguits: Realització d’activitats de lleure i esportives amb infants de 6 a 12 anys, desenvolupament d’un espai socio-educatiu amb la finalitat de promoure l’hàbit de l’esport per un bon desenvolupament integral del cos.
  4. 4. Experiència concreta en el mercat/sector al qual es dirigeix el producte/servei que preveieu oferir: Estimular a l’usuari a la reacció o l’alleujament a traves de la teràpia adient. Utilitzar els mitjans de comunicació de l’art per tal que l’usuari que rep el tractament expressi i comuniqui els seus sentiments amb la finalitat d’obtenir el seu benefici emocional. Marta Sancho Bernabé Edat: 21 anys Titulació: Grau en Pedagogia Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia) Altra formació destacable: Títol RAD i ISTD en ballet clàssic (Royal Academy of Dance) Idioma: Anglès B2 (Marc comú Europeu) Situació laboral actual: Classes de dansa clàssica a nens i nenes de 10 a 15 al Centre Taller de la dansa de Tarragona. Experiència laboral: - Taller de dansa de Tarragona. Professora Tasques desenvolupades i èxits aconseguits:Formaren els alumnes els criteris necessaris per a l’apreciació de representacions del gènere de la dansa. Transmetre la qualitat de la representació als alumnes. - Parc Infantil de Nadal TarragonaMONITORA (Petits tallers de dansa a nens i nenes de 6 a 12 anys) Tasques desenvolupades i èxits aconseguits: Estimular el desenvolupament de la creativitat i la imaginació a partir dels fonaments artístics-tècnics de la dansa. Despertar en els nens i nenes d’interès per les belles arts.
  5. 5. o Activitat que preveieu desenvolupar en la futura empresa Oferir servei terapèutic a persones amb discapacitats físiques, motores i mentals a través de la dansa i la música, per tal de millorar les seves capacitats cognitives i socials, motrius i físiques, sensorials, emocionals i afectives aconseguint així el desenvolupament integral de la persona. o Grau de dedicació futura previst Com a promotores de l’empresa la dedicació dels membres serà a temps complert. o Per quins motius voleu crear la vostra pròpia empresa? Amb aquesta intervenció terapèutica pretenem aportar als nostres usuaris una aproximació a l’expressivitat del cos amb l’èmfasi en la dansa, per tal de ficar en evidència que és un mitjà excel·lent per a combinar el món interior amb l’exterior de cada persona. o Quan de temps porteu desenvolupant aquesta idea? La idea va sorgir l’any 2013 quan la nostra companya Marta va detectar que a l’acadèmia de dansa on ella es forma hi havia un nen amb Síndrome de Down i va considerar que aquest necessitava comprendre el seu cos a través de la dansa d’una forma més especialitzada. D’això fa aproximadament any i mig

×