Manaxhimi strategjik-nga-literatura-mesimore

Vor 10 Jahren 9368 Aufrufe

Menaxhment strategjik java 2

Vor 10 Jahren 1409 Aufrufe

Ligjirata 1 menxhmenti strategjik

Vor 10 Jahren 2669 Aufrufe

Informatika e biznesit java 10 (1)

Vor 10 Jahren 912 Aufrufe

Informatika e biznesit java4

Vor 10 Jahren 1498 Aufrufe

Informatika e biznesit java9(1)

Vor 10 Jahren 543 Aufrufe

Informatika e biznesit java 3 -

Vor 10 Jahren 1148 Aufrufe

Informatika e biznesit java12(1)

Vor 10 Jahren 810 Aufrufe

Informatika e biznesit java11(1)

Vor 10 Jahren 949 Aufrufe

Informatika e biznesit java5

Vor 10 Jahren 1013 Aufrufe

Informatika e biznesit java7

Vor 10 Jahren 696 Aufrufe

Informatika e biznesit java 2

Vor 10 Jahren 1038 Aufrufe

Java e 11 etika e lidershipit dhe diversiteti

Vor 10 Jahren 2540 Aufrufe

Java e 10te,l.ekipor

Vor 10 Jahren 488 Aufrufe

05 lidershipi direktiv java e i-vte

Vor 10 Jahren 1723 Aufrufe

05 leadership behavior lead

Vor 10 Jahren 1049 Aufrufe

02 leadership vs managment

Vor 10 Jahren 1150 Aufrufe

03 lidershipi dhe teorite

Vor 10 Jahren 10470 Aufrufe

01 hyrje ne lidership

Vor 10 Jahren 4014 Aufrufe