Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Valoració de la "Jornada de Govern Obert per a electes i personal tècnic local"

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 10 Anzeige

Valoració de la "Jornada de Govern Obert per a electes i personal tècnic local"

Herunterladen, um offline zu lesen

Resultats de l'enquesta de valoració de la "Jornada de Govern Obert per a electes i personal tècnic local"

Resultats de l'enquesta de valoració de la "Jornada de Govern Obert per a electes i personal tècnic local"

Anzeige
Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Weitere von Consorci Administració Oberta de Catalunya (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

Valoració de la "Jornada de Govern Obert per a electes i personal tècnic local"

  1. 1. Jornada de Govern Obert per a electes i personal tècnic local #BeWaterMyGov 10 d’octubre de 2019
  2. 2. Enquesta de satisfacció Font: https://es.surveymonkey.com/results/SM-BW58FWVQ7/ 8 de cada 10 assistents estan “satisfets” o “molt satisfets”
  3. 3. Valoració dels següents aspectes: 4,51 4,48 4,52 4,25
  4. 4. Valoració de les sessions: 4,16Helen Darbishire > 3 4210 5
  5. 5. Valoració de les sessions: 4,13 4,00 4,35 Jordi Foz > Dolors Roo > Ferran Farriol > 3 4210 5
  6. 6. Valoració de les sessions: Ismael Peña > Anna Brunsó > 3,97 4,07 3 4210 5
  7. 7. Valoració de les sessions: 3,30 3,84 3,72 Eugeni Castelló > Jan Reñé > Joan A. Olivares > 3 4210
  8. 8. Valoració de les sessions: Taula electes > Eduard Rivas Astrid Desset José Ramón Bellaubí Miquel Pueyo 3,65 3 4210
  9. 9. Síntesi dels comentaris rebuts (I) • Definir més acuradament l’abast i continguts de la jornada per evitar l’assistència de públic no-objectiu i tanta discrepància d’opinions: • Les ponències eren molt bàsiques pels tècnics i els temes s'havien tractat recentment al Congrés Digital. • Els continguts i organització molt propicis per adquirir coneixements i fer xarxa entre els electes que hi assistíem. • Semblava més un acte polític que una jornada de formació. No he après pràcticament res. Em sembla molt més necessària formació tècnica amb les eines i la Llei. • Uns continguts i unes formes molt ben treballades. Es noten les hores de bona feina i de vocació que heu posat en la jornada. Gràcies un cop més per ajudar-nos a saber més i a créixer professionalment. • Seria molt positiu que intervingués com a ponent en alguna de les jornades que organitzeu personal tècnic i/o administratiu, per poder traslladar la realitat del dia a dia en la implantació de la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern. És molt productiu que intervinguin alts càrrecs i personalitats però en alguna ocasió difereix bastant de la realitat que vivim els ajuntaments en la gestió del canvi, • Jornada interessant i de gran utilitat, però es podia haver aprofundit més a les dificultats de desenvolupar una Llei de transparència sense destinar recursos i tenint en compte el canvi de mentalitat que suposa dins d'unes estructures obsoletes molt difícils de canviar. • Entrar en més detall en les bones pràctiques. • Crec que aquestes sessions s'haurien de fer un cop cada dos mesos.
  10. 10. Síntesi dels comentaris rebuts (II) • Ubicació i adequació de l’espai: Buscar auditoris propers a estacions grans (Plaça Catalunya, Sagrera, Sants) per a la gent que venim de fora de Barcelona i baixem amb transport públic. Pel que fa a l'espai Bonnemaison, només indicar que tenint en compte que la jornada d'ahir va ser llarga, les butaques de la sala eren força incomodes. • Revisar l'accessibilitat del wifi de la sala (el Wifi no funcionava massa bé) i la climatització (fred). • No trigar tant en confirmar l'inscripció. • Desenvolupament de la jornada: Respectar els horaris d'intervencions perquè el descans no es faci a quarts de dotze i no hi hagi desbandada a les dues de la tarda, mentre es feia la taula rodona dels alcaldes. • Una llàstima que atesa la qualitat dels ponents i la matèria a tractar, s'hagi de córrer tant en les exposicions per entrar-ho dins els timmings. • Hagués calgut suport digital amb el minutatge i els temes tractats, nom dels ponents i enllaços dels principals continguts presentats, vídeos, etc. • Avançar documentació per facilitar el seguiment de les ponències. • Que els ponents compleixin els horaris, o posar menys matèria a la Jornada. • Molt millor el format taula rodona que presentacions sense intervencions del públic i sense debat.

×