Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Recomanacions de llibres Tardor 2019

396 Aufrufe

Veröffentlicht am

Recomanacions de llibres Tardor 2019

Veröffentlicht in: Bildung
 • Copas Url to Read This eBook === http://ebookdfsrewsa.justdied.com/B00CJ80984-presoners-del-mar-llibres-infantils-i-juvenils-antaviana-antaviana-blava-catalan-edition.html
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier
 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Recomanacions de llibres Tardor 2019

 1. 1. Recomanacions de llibres TARDOR 2019 Biblioteques Escoles Garbí Pere Vergés Esplugues | Badalona ©Sarah Wilkins
 2. 2. Educació Infantil Rig Dolz, Anna La Nana i l’avi Papet Creixendo, 2019 Es tracta d’ una història que a partir de la relació entre un avi i la seva neta explica el valor de la convivència i de la importància de compartir els petits moments amb qui ens estimem. En realitat, és un conte musical que, com cal desitjar, acaba amb una esperada cançó a mitjanit per fer desaparèixer la por, i que s’acompanya, a més, d’un disc amb onze composi- cions musicals relacionades amb la narració. Fagan, Cary La cadireta blava Joventut, 2019 La cadireta blava és la protagonista d’aquest àlbum in- fantil. El Biel té una cadira que li agrada molt: és petita i blava, i hi passa hores. Però el nen creix i es fa massa gran per a la cadira, o sigui que la seva mare decideix desfer-se’n al carrer, amb un cartell que diu: «Agafa’m, si us plau». A partir d’aquí, l’objecte inicia un viatge passant per diferents mans. Haughton, Chris Una mica perdut Nubeocho, 2019 Una mica perdut narra la història d’un petit mussol que, mig endormiscat, cau del jaç on reposa amb la seva mare. Perdut en la immensitat del bosc, troba l’ajut d’un pallús i amable esquirol que li donarà suport per retrobar-la.
 3. 3. Raisson, Gwendoline La meva superfamília Flamboyant, 2019 En Pau té un pare, una mare, dos avis, dues àvies, algun oncle o tieta i uns quants cosins. Senzill i tradicional. Però en Tomàs, que és el protagonista i conductor narratiu d’aquest àlbum, té una família molt més enrevessada pel que fa a vincles famil- iars. Per mostrar-nos-la, no n’hi ha prou amb el resum amb què se’ns presenta la família del seu amic Pau, sinó que li caldran dotzenes de pàgines, algunes de les quals amb solapes desplegables, abans no arribem al final del llibre i estiguem preparats per dibuixar l’arbre genealògic d’en Tomàs amb tots els ets i uts. Educació Primària | Cicle Inicial Albàs, Montse A cavall del vent Animallibres, 2019 “Em dic Èrica i no puc parar quieta. I és que a mi m’encanta anar a tot arreu. Tot el que sigui moure’m, m’agrada. També m’agrada la meva família i m’estimo amb bogeria els avis. Però vull explicar-vos tot el que m’ha passat aquest estiu inoblidable, la sensació de volar a cavall del vent... i tantes altres coses que he viscut que han fet que jo ja no sigui ben bé la mateixa.” Manso, Anna Contes de riure per anar a dormir Cruïlla, 2019 En els contes, Anna Manso aborda situacions, sensa- cions i preocupacions quotidianes i actuals: com ara uns infants que van de càmping a l’estiu i hi organitzen un concurs de fer globus de xiclets, o bé un pare que odia anar a les reunions d’escola i que es troba amb una im- mensa sorpresa, una nena riallera que no coneix el mal humor... amb tot de personatges reals o personatges amb màscares fantàstiques, amb arguments, ingredients i desenllaços que més que riure fan somriure.
 4. 4. Educació Primària | Cicle Mitjà Pi Andreu, Andrés Tot el que sap l’Alejandro Pagès Editors, 2019 Tot el que sap l’Alejandro ja és un clàssic de la literatura infantil llatinoamericana. Ple d’humor, de tendresa i de fondària, narra la vida d’un nen de vuit anys i mig que es cansa que els adults li diguin que no sap res de la vida. Guiluz i Vidal, Teresa L’extraordinari cas dels objectes apareguts Cruïlla, 2019 El pare de l’Eugeni és un maniàtic de l’ordre. Per això, quan al seu calaix hi troba uns mitjons que no són d’ell, s’indigna i diu als altres que són uns desendreçats. Però resulta que els mitjons no és que no siguin d’ell, sinó que no són de ningú més de la família. Han apar- egut al calaix del pare com per art de màgia. Aleshores pensen que potser són del veí, el senyor Ripoll, que els devia tenir estesos, el vent els devia dur cap al jardí de casa l’Eugeni i algú els devia posar al calaix del pare pensant-se que eren d’ell. L’endemà al matí torna a aparèixer una cosa que no és de ningú. En llevar-se, troben unes claus de cotxe a la taula de la cuina. I, de mica en mica, van veient altres objectes desconeguts. FIX, Philippe En Serafí i els seus invents meravellosos Flamboyant, 2019 En Serafí és un somiador. Creu en la llibertat i en la bellesa. Viu als núvols i té idees esbojarrades. Però també s’arromanga i treballa dur per fer realitat els seus projectes fascinants i les seves fantasies.
 5. 5. Educació Primària | Cicle Superior Baccalario, Pierdomenico; Gatti, Alessandro Els Intrigues : Un enigma blau safir Edebé, 2019 Els Intrigues són una família que es dedica des de fa genera- cions a les investigacions de casos policíacs: en Lazslo, el pare; la Veena, la mare; la Imogen, la filla gran; la Zelda, d’onze anys, i en Marcus, de deu. Aquest cop han de resoldre un cas a París: la desaparició d’un safir molt valuós, que havia de formar part de la diadema que lluirà l’Helga, l’hereva de Zirlenstein, en les seves noces amb en Sebastian. Amb l’ajuda de Maurice i Michel, uns cosins que viuen a París i que són informàtics, la família arriba a la conclusió que l’ordre del robatori es va donar a palau i la família es posa ràpidament en marxa per arribar al petit país de Zirlestein i introduir-se a palau aprofitant una festa de disfresses. La diversió està as- segurada! De Fombelle, Timothée La Victòria somia Nórdica Libros, 2019 Victòria somia, però sobretot llegeix. És una de les usuàries més habituals de la biblioteca pública del seu poble, i les històries que allà troba, juntament amb la seva col·lecció particular, l’ajuden a suportar una realitat que per comparació li sembla avorridament banal. Fins un dia que els personatges semblen haver sortit de les pàgines dels llibres i tota una sèrie d’esdeveniments misteriosos posen en alerta a la protagonista. Serra i Fabra, Jordi L’aprenent de bruixot i Els Invisibles al rescat Edebé, 2019 En Mortimer, un aprenent de bruixot de dotze anys, con- stata la desaparició del seu amo, el professor Haggath. Una conversa sentida a l’atzar la nit abans el posarà en la pista d’un poderós noble d’interessos foscos. Però per esbrinar què ha passat li caldrà l’ajuda dels Invisibles, tres joves an- tics pupils del mateix orfenat on vivia en Mortimer fins que el professor Haggath se’n va fer càrrec.
 6. 6. ESO: 1r i 2n Nel·lo, David El ramat perillós Bambú, 2019 La Blanca Marçal ha estat tota la vida professora d’institut. Ara que està a punt de jubilar-se, mira enrere i fa balanç de la seva trajectòria. Ha tingut força encerts, però també ha comès alguns errors. Per les seves classes han passat molts alumnes, alguns de ben problemàtics. Però n’hi ha un que no li marxarà mai del cap: encara recorda el dia que es va fixar per primer cop en el noi que seia a la punta de la segona fila, en Mirko Lloberes... Els inadaptats també són aquells que lluiten incansablement i a contracorrent perquè tot surti bé. Gianella, Valentina Tots som Greta Montena, 2019 Tots som la Greta, i només nosaltres podem salvar el plane- ta. Què és el canvi climàtic? ; L’hem causat nosaltres?; Quines conseqüències té? ; Som a temps de solucionar-ho? Amb tot just setze anys, la Greta no solament s’ha fet aquestes pregun- tes, sinó que ha aconseguit mobilitzar milions de joves d’arreu del món per protegir el nostre planeta i projectar un futur ple d’esperança. Si les seves idees et resulten inspiradores, ara és el moment d’unir-te a la missió més important de la nostra història: salvar el planeta del canvi climàtic. Christian, Claire Bella confusió Pagès, 2019 En Gideon és un poeta slam amb dues mares i una ansietat invalidant. L’Ava és una noia grega amb un pare solter i una re- lació complicada amb el germà de la seva millor amiga morta. Bella confusió ens introdueix en els pensaments de dos ado- lescents molt diferents que s’adonen que les úniques persones que els poden ajudar a tirar endavant amb la seva vida són ells mateixos.
 7. 7. ESO: 3r i 4t Fleury, Féret Ready Elijah Barcanova, 2019 Divendres a la nit. Estàs sortint del cinema. El despertar dels zombis no és precisament la pel·lícula del segle, però resul- ta entretinguda. El camí de retorn a casa, no obstant això, es converteix en un malson. Cabells blanc, pell pàl·lida i ulls grocs. Algunes persones t’estan mirant de manera estranya. Pitjor en- cara: semblen dirigir-se cap a tu. I allà, de sobte, els seus passos s’acceleren. Has de decidir: tornar al cinema o córrer cap a casa teva? Prendràs les decisions correctes? No ho oblidis: si vols fugir, l’única sortida ets tu. Ready? Alire Sáenz, Benjamin Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers L’Altra tribu, 2019 L’Aristòtil té quinze anys, és introvertit i està sempre enfadat amb el món. En Dante és un setciències que té una mane- ra molt inusual de mirar-se la vida i les persones. Quan tots dos coincideixen a la piscina del barri, no sembla que tinguin massa en comú. Però quan comencen a quedar i a passar estones junts, descobreixen que els uneix una amistat especi- al, la mena d’amistat que et canvia la vida i dura per sempre. I és a través d’aquesta amistat que l’Ari i en Dante aprendran les veritats més importants sobre qui són i les persones que volen ser; aprendran a creure en ells mateixos, a fer-se grans i descobriran, junts, els secrets de l’univers. Emmich, Val Estimat Hansen Fanbooks, 2019 Quan l’Evan Hansen s’escriu ell mateix la carta, no s’imaginava que la seva vida faria un tomb inesperat. Víctima d’atacs d’ansie- tat des de ben petit, l’Evan sempre ha intentat ser invisible per a la resta del món. Ara, però, tindrà l’oportunitat no només de ser reconegut, sinó també de connectar amb els altres, fer alguna cosa realment important, deixar empremta i... ser estimat. Però tot plegat, basat en un engany, s’acabarà desplomant i l’angoixa que li provoca serà el seu pitjor enemic.
 8. 8. BATXILLERAT I ADULTS Donnelly, Jennifer Hermanastra RBA, 2019 Isabelle no és la preciosa noia que ha enamorat el príncep des- prés de perdre una sabata de vidre, sinó la germanastra lletja que s’ha tallat els dits dels peus per aconseguir ficar-los a la sabata de la Ventafocs. I aquesta sabata ... s’està omplint de sang. Quan el príncep descobreix l’engany, la rebutja i condemna a la seva família al menyspreu del poble. Però ella creu que ho té meres- cut: volia ser com la Ventafocs i només ha aconseguit ser dolenta i gelosa. Ara té l’oportunitat de canviar el seu destí i demostrar que les germanastres lletges sempre han sabut: ni tan sols un cor trencat és suficient per sotmetre a una noia. Comensal, Jorge Las mutaciones Seix Barral, 2019 Ramon Martínez és un advocat d’èxit, un ateu convençut i un pare de família com un altre qualsevol. Però tot canvia el dia que Ramon ha de ser operat i perd la llengua -i amb ella la capacitat de parlar- i comença per a ell una silenciosa tragicomèdia. Carmela, la dona de Ramon, començarà a tenir discussions diàries amb un marit que no pot contestar-; Paulina i Mateu, els seus fills adolescents, hauran d’afrontar la nova situació mentre breguen amb les seves pròpies obsessions (l’obesitat i l’onanisme). Enmig de tot aquest enrenou, Benito és el nou membre de la família: un lloro d’una espècie en pe- rill d’extinció amb el que, paradoxalment, Ramon es comunica millor que amb els seus éssers estimats i que és capaç de blasfemar i cridar tot el que el Ramon no pot. Redondo, Dolores La cara nord del cor Columna, 2019 L’agost del 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall de Baztan, una jove Amaia Salazar de vint-i-cinc anys, subins- pectora de la Policia Foral, participa en un curs d’intercanvi per a policies de l’Europol a l’Acadèmia de l’FBI als Estats Units, que imparteix Aloisius Dupree, cap de la unitat d’investigació. Una de les proves consisteix a estudiar un cas real d’un assassí en sèrie, a qui anomenen «el Compositor», que sempre actua mentre es produeixen grans desastres naturals atacant famíli- es senceres. L’Amaia es convertirà inesperadament en part de l’equip d’investigació, que els durà fins a Nova Orleans just abans del pitjor huracà de la història d’aquesta ciutat, per mirar d’avan- çar-se a l’assassí...Però una trucada de la seva tia Engrasi des d’Elizondo despertarà en l’Amaia antics fantasmes de la infantesa que ho poden canviar tot, exposant-la novament a la cara nord del cor.

×