Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
hass and associates articlecode 85258083266-HABlogger: Protecting your business from cyber-attacks
Det er vanskelig å ignorere det økende antallet cyber-angrep rettetmot store selskaper og frivillige organisasjoner. Nye h...
Videre SMBs generelt gjør forretninger med mange virksomheter, ogdagens sofistikerte hackere ser dem som en potensiell bak...
Hva slags angrep kan SMBs forvente?Noen angrep prøver direkte i din virksomhet - å trenge inn i dinnettside eller interne ...
Malware er ofte ganske sofistikert og vanskelig å fjerne.Ransomware er en kategori av skadelig programvare som, nårkjører,...
Det er også viktig å varsle kunder og interessenter av data brudd.Spesielt hvis selskapet opplever en omdømmerisiko angrep...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

hass and associates article code 85258083266-HA

116 Aufrufe

Veröffentlicht am

PTC: Protecting your business from cyber-attacks

Quelle: http://communities.ptc.com/groups/hass-and-associates-cyber-securityimogen/blog/2013/06/10/wellsphere-protecting-your-business-from-cyber-attacks-hass-and-associates-article-code-85258083266-ha#comment-9625


Det er vanskelig å ignorere det økende antallet cyber-angrep rettet mot store selskaper og frivillige organisasjoner. Nye historier dukker opp nesten daglig utsette lengder Cyberkriminelle skal for å stjele sensitive forretnings- og kundenes personlige opplysninger fra store selskaper og virksomheter.
Mens store selskaper fortsatt fortsetter å samle en masse oppmerksomheten mot Cyberkriminelle, er realiteten at SMB er også i økende grad blitt mål for cyber-angrep. Faktisk, ifølge den siste Symantec Internet Security Threat rapport var 31 prosent av målrettede angrep i 2012 på bedrifter med mindre enn 250 ansatte.

Så hvorfor er Cyberkriminelle interessert i SMBs? Ikke de har større fisk til yngel?
Mange SMBer kan spørre spørsmålet er "Hvorfor oss og ikke et større selskap med mer fortjeneste eller kundeinformasjon for å stjele?" Dessverre svaret er enkelt: det kan være lettere. SMBer, i gjennomsnitt har mindre penger og ressurser investert i Internett-sikkerhet og beskyttelse, noe som gjør dem til et enklere mål.
Videre SMBs generelt gjør forretninger med mange virksomheter, og dagens sofistikerte hackere ser dem som en potensiell bakdør til disse større organisasjoner. Kjent som "vannhull" teknikk, en angriperen kompromisser et nettsted, for eksempel en blogg eller nettside for små bedrifter, som er kjent for å bli besøkt av offeret av interesse, så når offeret senere besøker webområdet kompromittert, en målrettede angrep innholdet stille installeres på datamaskinen. I 2012, hvor mange web-baserte angrep økt med en tredjedel og mange av disse angrepene stammer fra kompromitterte nettsteder av små bedrifter. Det er viktig for SMBer å være klar over ikke bare hva du skal gjøre hvis deres selskap er angrepet, men også hva de kan gjøre for å hindre at dette skjer i fremtiden.

Hva slags angrep kan SMBs forvente?
Noen angrep prøver direkte i din virksomhet - å trenge inn i din nettside eller interne nettverk. Disse angrepene kan være svært vanskelig å identifisere, men lagging programmer eller konsekvent treg Internett kan være små tegn på at noe er galt, så vel som mer åpenbare uregelmessigheter som merkelig transaksjoner på kontoutskrifter eller uvanlig høy trafikk til og fra din kundedatabaser. Det finnes en rekke måter en bedrift kan være målrettet, og det har ikke alltid være et direkte angrep på et selskaps interne systemer eller finansielle detaljene.Verwandte Artikel:
http://www.shelfari.com/groups/102029/discussions/480687/Hass-Associates-Technology-Madrid

Beiträge zu diesem Video:
http://www.slideshare.net/kristia23/hass-associates-technology-madrid

Veröffentlicht in: Technologie, Business
 • Hi, etter å ha lest denne awesome stykke skrive jeg er også glad for å dele min kunnskap her med kolleger.
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier

hass and associates article code 85258083266-HA

 1. 1. hass and associates articlecode 85258083266-HABlogger: Protecting your business from cyber-attacks
 2. 2. Det er vanskelig å ignorere det økende antallet cyber-angrep rettetmot store selskaper og frivillige organisasjoner. Nye historier dukkeropp nesten daglig utsette lengder Cyberkriminelle skal for å stjelesensitive forretnings- og kundenes personlige opplysninger fra storeselskaper og virksomheter.Mens store selskaper fortsatt fortsetter å samle en masseoppmerksomheten mot Cyberkriminelle, er realiteten at SMB erogså i økende grad blitt mål for cyber-angrep. Faktisk, ifølge densiste Symantec Internet Security Threat rapport var 31 prosent avmålrettede angrep i 2012 på bedrifter med mindre enn 250 ansatte.Så hvorfor er Cyberkriminelle interessert i SMBs? Ikke de har størrefisk til yngel?Mange SMBer kan spørre spørsmålet er "Hvorfor oss og ikke etstørre selskap med mer fortjeneste eller kundeinformasjon for åstjele?" Dessverre svaret er enkelt: det kan være lettere. SMBer, igjennomsnitt har mindre penger og ressurser investert i Internett-sikkerhet og beskyttelse, noe som gjør dem til et enklere mål.
 3. 3. Videre SMBs generelt gjør forretninger med mange virksomheter, ogdagens sofistikerte hackere ser dem som en potensiell bakdør tildisse større organisasjoner. Kjent som "vannhull" teknikk, enangriperen kompromisser et nettsted, for eksempel en blogg ellernettside for små bedrifter, som er kjent for å bli besøkt av offeret avinteresse, så når offeret senere besøker webområdetkompromittert, en målrettede angrep innholdet stille installeres pådatamaskinen. I 2012, hvor mange web-baserte angrep økt med entredjedel og mange av disse angrepene stammer frakompromitterte nettsteder av små bedrifter. Det er viktig for SMBerå være klar over ikke bare hva du skal gjøre hvis deres selskap erangrepet, men også hva de kan gjøre for å hindre at dette skjer ifremtiden.
 4. 4. Hva slags angrep kan SMBs forvente?Noen angrep prøver direkte i din virksomhet - å trenge inn i dinnettside eller interne nettverk. Disse angrepene kan være sværtvanskelig å identifisere, men lagging programmer eller konsekventtreg Internett kan være små tegn på at noe er galt, så vel som meråpenbare uregelmessigheter som merkelig transaksjoner påkontoutskrifter eller uvanlig høy trafikk til og fra dinkundedatabaser. Det finnes en rekke måter en bedrift kan væremålrettet, og det har ikke alltid være et direkte angrep på etselskaps interne systemer eller finansielle detaljene. De sisteårene, har australske detaljhandelsselskaper opplevd en økning iomdømmerisiko angrep der Cyberkriminelle opprette falskewebområder eller emails å villede forbrukere og stjelepersonopplysninger. Denne typen angrep er veldig subtil, og kanvære vanskelig for SMBer å vite det skjer.Ransomware ble en større utfordring for små bedrifter i 2012.Ransomware låser datamaskinen og krever en avgift for utgivelsen.
 5. 5. Malware er ofte ganske sofistikert og vanskelig å fjerne.Ransomware er en kategori av skadelig programvare som, nårkjører, deaktiverer funksjonaliteten til en datamaskin på noen måte.Malware, i praksis, holder datamaskinen løsepenger. Ofrene endervanligvis opp med ransomware fra besøke infiserte nettsteder.Ransom vanligvis varierer fra $50 til $400. Ransomware svindel erextorting minst $5 millioner i året. En gruppe oppdaget forsøkte åinfisere 500.000 datamaskiner over en 18-dagers perioden *.Så, hva kan du gjøre med det?Første reaksjonHvis du føler at nettverket har blitt brutt, eller du har vært utsattfor et cyber-angrep må du handle raskt. Grunnleggende trinneneinkluderer; karantene datamaskinene som ble berørt; fjerne denskadelige programvaren; gjenopprette datamaskinene til sinopprinnelige tilstand; installere systemer og programmer. avsøkefor malware; gjenopprette selskapets data; og begynne å tenke påhvordan du kan øke sikkerheten.
 6. 6. Det er også viktig å varsle kunder og interessenter av data brudd.Spesielt hvis selskapet opplever en omdømmerisiko angrep, vil tilbyhjelp og råd hjelpe lindre merkevare skade forårsaket av brudd påsikkerheten. Dette vil aktivere interessenter til å ta proaktive skrittfor å beskytte seg inkludert endre passordene og underrette sinefinansielle institusjoner av potensielle falske transaksjoner ellerkonto brudd.

×