Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
TALLER “SER DONA AL SUD”
El passat 2 de març, amb motiu de la cel·lebració del dia internacional de la dona
treballadora, ...
ASSISTÈNCIA A L'ADAPTACIÓ TEATRAL “ LUCES DE BOHEMIA”
Es realitzà aquesta visita a la representació teatral “ Luces de Boh...
VISITA A LA VALÈNCIA ROMANA
L'alumnat de 4t eso de llatí i 1r batxillerat, junt a les professores Carmina Gómez i
Mercedes...
VISITA A LA CIUTAT DE VALÈNCIA
L'alumnat de 2n batxillerat i 2n PQPI va realitzar el passat 12 març una visita a
determina...
VISITA A LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES
L'alumnat de 1r batxillerat realitzà una visita a la Ciutat de les Arts i le...
AULA TABAC
El departament d'extraescolars organitzà aquesta activitat dirigida a l'alumnat de 1r
ESO per a concienciar sob...
TREBALLS DEL MÓDUL CIENTÍFIC MATEMÀTIC D'FPB
Disseny de maquetes de centrals elèctriques
XVII TROBADES DE RELIGIÓ
El passa...
VISITA A L'IES LUIS SUÑER
L'alumnat de 4t eso, PQPI I 1R BATXI realitzàren una visita a l'IES Luis Suñer per
conèixer els ...
TEATRE EN TARRAGONA
L'alumnat de 4t ESO i 1r BATXILLERAT van realitzar una eixida a Tarragona per
vore l'amfiteatre i una ...
VISITA AL MONESTIR DE LA MURTA I A LA REPRESENTACIÓ TEATRAL “
VERBUM MEDIEVALIS”
RECITAL D'ANIMACIÓ LECTORA
Igual que en l...
VISITA AL BANC D'ESPANYA I AL MUSEU DE LA BENIFICIÈNCIA DE
VALÈNCIA
L'alumnat d'economia de 1r BATXILLERAT va realitzar es...
ACTIVITATS FI CURS: PORTAVENTURA I ACTIVITATS D'AIGUA
Com tots els anys, per acomiadar el curs escolar, realitzem varies a...
TALLER DE CASTELLÀ
Els alumnes de Taller de lengua castellana de 2n de ESO d’aquest curs
2014-15 presenten la novel·la que...
Butlleti 6
Butlleti 6
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Butlleti 6

420 Aufrufe

Veröffentlicht am

 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Butlleti 6

 1. 1. TALLER “SER DONA AL SUD” El passat 2 de març, amb motiu de la cel·lebració del dia internacional de la dona treballadora, realitzatarem el taller “ Els i les joves cañari i la seua realitat”, taller organitzat pel Fons Valencià de la Solidaritat i amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia.
 2. 2. ASSISTÈNCIA A L'ADAPTACIÓ TEATRAL “ LUCES DE BOHEMIA” Es realitzà aquesta visita a la representació teatral “ Luces de Bohemia” VISITA A LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA Com tots els anys, els alumnes de 2n batxillerat realitzen esta visita a la UPV per conèixer les distintes carreres universitàries que poden realitzar.
 3. 3. VISITA A LA VALÈNCIA ROMANA L'alumnat de 4t eso de llatí i 1r batxillerat, junt a les professores Carmina Gómez i Mercedes Olmo realitzaren una visita pels llocs més representatius de la València Romana.
 4. 4. VISITA A LA CIUTAT DE VALÈNCIA L'alumnat de 2n batxillerat i 2n PQPI va realitzar el passat 12 març una visita a determinats llocs de València VISITA A LA BIBLIOTECA VALENCIANA DE SANT MIQUEL DELS REIS L'alumnat de 2n eso va realitzar una eixida amb les professores del departament de castellà Carolina González, Maribel Carbonell i Raquel Vilata a la Biblioteca Valenciana de Sant Miquel dels Reis.
 5. 5. VISITA A LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES L'alumnat de 1r batxillerat realitzà una visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències el passat 16 de març
 6. 6. AULA TABAC El departament d'extraescolars organitzà aquesta activitat dirigida a l'alumnat de 1r ESO per a concienciar sobre els perills del tabac en la salut. Aquesta activitat és realitzada pel Departament de Salut Pública d'Alzira.
 7. 7. TREBALLS DEL MÓDUL CIENTÍFIC MATEMÀTIC D'FPB Disseny de maquetes de centrals elèctriques XVII TROBADES DE RELIGIÓ El passat 26 març es realitzaren les trobades d'alumnes de Religió. En concret, anàren l'alumnat de 4t eso. CONCERT MÚSICA L'alumnat de 2n eso, 3r i 4t realitzaren un concert de música al col·legi Heretats.
 8. 8. VISITA A L'IES LUIS SUÑER L'alumnat de 4t eso, PQPI I 1R BATXI realitzàren una visita a l'IES Luis Suñer per conèixer els cicles formatius que allí s'impartixen en pro de la seua formació.
 9. 9. TEATRE EN TARRAGONA L'alumnat de 4t ESO i 1r BATXILLERAT van realitzar una eixida a Tarragona per vore l'amfiteatre i una representació teatral.
 10. 10. VISITA AL MONESTIR DE LA MURTA I A LA REPRESENTACIÓ TEATRAL “ VERBUM MEDIEVALIS” RECITAL D'ANIMACIÓ LECTORA Igual que en la primera avaluació, s'ha realitzat un taller d'animació lectora amb alumnes de 1r ESO al CEIP Pepita Greus d'Alginet. VISITA A FRUDESA I CANSO L'alumnat de 2n PQPI Administratiu va realitzar una visita a la Fàbrica de FRUDESA i a la cooperativa CANSO, per conèixer les instal·lacions i el funcionament administratiu.
 11. 11. VISITA AL BANC D'ESPANYA I AL MUSEU DE LA BENIFICIÈNCIA DE VALÈNCIA L'alumnat d'economia de 1r BATXILLERAT va realitzar esta eixida per conèixer aquestes institucions de l'àmbit economic. VISITA A L'AULA DEL CEL Tot l'alumnat de 1r BATXILLERAT va realitzar aquesta interessant visita, una observació astronòmica.
 12. 12. ACTIVITATS FI CURS: PORTAVENTURA I ACTIVITATS D'AIGUA Com tots els anys, per acomiadar el curs escolar, realitzem varies activitats amb tot l'alumnat del centre
 13. 13. TALLER DE CASTELLÀ Els alumnes de Taller de lengua castellana de 2n de ESO d’aquest curs 2014-15 presenten la novel·la que han escrit en col·laboració amb la professora: Todo es possible (o 11 escritores para una novel·la). El relat, de 22 capítols, narra una història d’amor entre adolescents amb ingredients de intriga i terror que no deixarà de sorprendre als lectors. En breu, la novel·la es publicarà a la web per tot aquell que vullga llegir-la.

×