Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Taller de lectura: El mostre de colors.docx

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 8 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Ähnlich wie Taller de lectura: El mostre de colors.docx (20)

Anzeige

Weitere von Beatriu Palau (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

Taller de lectura: El mostre de colors.docx

  1. 1. TALLER LECTURA : EL MONSTRE DE COLORS ESTRATÈGIA QUE ES DESENVOLUPA: Trobar les paraules clau TEXT: El monstre de colors 1. MINI LLIÇÓ CONNEXIÓ MODELATGE PARTICIPACIÓ ACTIVA ENLLAÇ Lligam amb l’alumnat “Us mostro de què és tracta i per què és important” El docent és l’expert i modela l’estratègia “Ho penso en veu alta i ho faig davant vostre” Els alumnes practiquen l’estratègia i la comparteixen “Ara, fem-ho junts!” Reflexió final i encàrrec per a la lectura independent “Podeu fer-ho sols?” Mireu avui us porto un conte: ​El Monstre de colors A partir d’aquest conte aprendrem a trobar les paraules clau. Les paraules clau són les paraules més importants d’un text. En primer lloc escoltarem aquest conte i després el llegirem. https://www.youtube.com/watch? v=B1t3gPKP0XE Ara us explico com ho faig jo després ja ho fareu vosaltres. Ja heu vist que a aquest mostre no sap què li passa i s’embolica amb els seus sentiments. Anirem llegint el conte i buscarem quines són les paraules més importants i a la vegada descobrirem de quins sentiments parla. 1r Llegeixo el text : L’​alegria​​és contagiosa. Brilla com el ​sol, fa pampallugues com les ​estrelles​. Quan estàs​​alegre​rius, saltes, balles jugues... I vols​​compartir​​l’alegria amb els altres. 2n Em pregunto: de qui/què parla? ​Parla de l​’​alegria. 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. He subratllat: Ara per parelles llegireu un trosset de conte i després ens direu quines són les paraules més importants. 1r Llegeixo el text 2n Em pregunto: de qui parla? 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. 4t Escric les paraules Molt bé. Ara ho fareu tot sols amb un altre emoció d’aquesta manera. Aprendreu a trobar les paraules més importants. Podeu mirar el Referent d’Aula.
  2. 2. alegria​, ​sol, estrelles, alegre i compartir 4t Escric les paraules alegria, sol, estrelles, alegre, compartir 2. LECTURA INDEPENDENT (20’/30’) Anem repartint individualment trossets de text on hi ha definida cada emoció.: Tristesa Ràbia Por Calma Cal aprofitar aquesta estona de lectura autònoma per recordar l’estratègia oral:Per exemple: ​“Recordeu que hem d’escriure les paraules més importants” 3. PARLEM DEL TEXT (COMPARTIR I REFLEXIONAR) (5’) Posarem en comú les paraules clau Comprovarem si coincideixen amb el video de l’inici Després farem una Avaluació col·lectiva. 4. TRACTAMENT A LA DIVERSITAT Tenir definits els alumnes que necessitaran ajut i dissenyar el material específic per ells. El mestre atendrà individualment o en grup aquests alumnes.
  3. 3. Modelatge 1r LLegeixo el text 2n Em pregunto: de qui/què parla? 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. 4t Escric les paraules L’​alegria​​és contagiosa. Brilla com el ​sol, fa pampallugues com les estrelles​. Quan estàs​​alegre​rius, saltes, balles jugues... I vols​​compartir​​l’alegria amb els altres. De l’ALEGRIA SOL, ESTRELLES, ALEGRE,COMPARTIR
  4. 4. Per parelles 1r Llegeixo el text 2n Em pregunto: de qui/què parla? 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. 4t Escric les paraules La tristesa sempre fa que trobis a faltar alguna cosa. És suau com el mar, dolça com els dies de pluja. Quan estàs trist t’arrauleixes, vols estar sol...i no tens ganes de fer res.
  5. 5. Individualment 1r LLegeixo el text 2n Em pregunto: de qui/què parla? 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. 4t Escric les paraules La ràbia és roent i ferotge com el foc. Quan estàs enfadat sents que s’ha comès una injustícia i vols descarregar la ràbia en algú altre.
  6. 6. Individualment 1r LLegeixo el text 2n Em pregunto: de qui/què parla? 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. 4t Escric les paraules La por és covarda. S’amaga i fuig com un lladre en la foscor. Quan tens por et tornes petit i poca cosa…., i creus que no podràs fer el que se’t demana.
  7. 7. Individualment 1r LLegeixo el text 2n Em pregunto: de qui/què parla? 3r Subratllo les paraules més importants de cada frase. 4t Escric les paraules La calma és tranquil·la com els arbres, lleugera com una fulla al vent. Quan estàs en calma respires a poc a poc i profundament. Et sents en pau.
  8. 8. AUTOAVALUACIÓ Sí No He llegit el text? M’he preguntat de qui/què parla? He subratllat les paraules més importants de cada paràgraf? He escrit les paraules més importants? Què he après? Què he de millorar?

×