Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Descripció d'una fotografía

2.273 Aufrufe

Veröffentlicht am

 • DOWNLOAD THIS BOOKS INTO AVAILABLE FORMAT (Unlimited) ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/y6a5rkg5 } ......................................................................................................................... Download Full EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/y6a5rkg5 } ......................................................................................................................... ACCESS WEBSITE for All Ebooks ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/y6a5rkg5 } ......................................................................................................................... Download EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/y6a5rkg5 } ......................................................................................................................... Download doc Ebook here { https://tinyurl.com/y6a5rkg5 } ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... .............. Browse by Genre Available eBooks ......................................................................................................................... Art, Biography, Business, Chick Lit, Children's, Christian, Classics, Comics, Contemporary, Cookbooks, Crime, Ebooks, Fantasy, Fiction, Graphic Novels, Historical Fiction, History, Horror, Humor And Comedy, Manga, Memoir, Music, Mystery, Non Fiction, Paranormal, Philosophy, Poetry, Psychology, Religion, Romance, Science, Science Fiction, Self Help, Suspense, Spirituality, Sports, Thriller, Travel, Young Adult,
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier

Descripció d'una fotografía

 1. 1. MIGRANT MOTHER. Dorothea Lange. 1936
 2. 2. MIGRANT MOTHER. Dorothea Lange. 1936 ● DESCRIPCIÓ OBJECTIVA ● ● 1. MOTIU(S) I FONS ● 2. ENQUADRAMENT ● 3. COMPOSICIÓ ● 4. ANGLE o PUNT DE VISTA ● 5. PLA ● 6. PROFUNDITAT DE CAMP ● 7. LLUM ● 8. COLOR ● 9. EINES I PROCEDIMENTS ● DESCRIPCIÓ SUBJECTIVA ● EMOCIONS I SENSACIONS ● SIGNIFICAT
 3. 3. ● 1. MOTIU(S) I FONS. ● ● El motiu principal és una dona que vesteix pobrement i té la mirada perduda. Té el braç dret flexionat i els dits toquen la seva cara a l'alçada dels llavis. ● ● ● ● Està acompanyada per dos nens mitjans els rostres dels quals no podem veure. Sembla que s'amaguen per vergonya o per darrera d'ella. A la falda hi duu un nadó que sembla adormit. El fons apareix desenfocat i resulta impossible determinar on es troben.
 4. 4. ● DESCRIPCIÓ OBJECTIVA ● ● 2. ENQUADRAMENT ● ● La fotògrafa s'ha interessat únicament per la dona i els dos nens que l'acompanyen,prescindint de qualsevol altre element del seu entorn. ● ● ● Ha escollit un en quadrament vertical, el format habitual dels retrats que aporta força i fermesa al personatge protagonista.
 5. 5. ● DESCRIPCIÓ OBJECTIVA ● ● 3. COMPOSICIÓ ● ● ● La composició de la imatge és clàssica, ja que el motiu principal ocupa la part central. ● ● La imatge té molt poc aire, tan sols al marge superior esquerre. Tota la resta està ocupat per les 4 figures. ● ● ● [No existeixen línies dominants.]
 6. 6. ● DESCRIPCIÓ OBJECTIVA ● 4 y 5. ANGLE i PLA ● La imatge ha estat presa des d'un angle frontal i mig, és a dir, a la mateixa alçada que els elements fotografiats. La visió dels elements és, per tant, totalment objectiva, ja que aquest angle no distorsiona la realitat. ● ● Es tracta, a més, d'un pla mig,donat que veiem la figura principal fins a la cintura. ● ● Aquest pla ens permet veure la mà dreta de la protagonista, element que adquireix molta importància per l'actitut que transmet.
 7. 7. ● ● ● ● ● ● DESCRIPCIÓ OBJECTIVA 6, 7 i 8. PROFUNDITAT DE CAMP, LLUM i COLOR Els motius principals apareixen nítids, mentre que el fons, al no tenir cap importància, està desenfocat. La llum és plana i natural. Segurament fou presa a l'exterior. Al tractar-se d'una llum bastant difosa, resulta complicat apreciar d'on prové, tot i que per les ombres podem determinar que podria ser frontal. La fotografia és en blanc i negre. La gradació de grisos ens permet apreciar les textures de les robes dels personatges.
 8. 8. ● Descripció objectiva ● 9. EINES I PROCEDIMENTS ● ● ● ● El gra fi de la imatge és indicatiu d'una sensibilitat normal o baixa en la pel·lícula utilitzada. La poca profunditat de camp ens fa pensar en una obertura més aviat reduïda del diafragma. No oblidem que aquesta imatge probablement va ser presa a l'exterior amb llum suficient. Si el diafragma s'hagués obert més, la imatge hauria quedat sobre exposada. Al tractar-se d'un retrat, la velocitat d'obturació només hauria actuat per a compensar el diafragma i la sensibilitat.
 9. 9. ● ● ● ● DESCRIPCIÓ SUBJECTIVA 10.EMOCIONS/SENSACIONS SIGNIFICAT La imatge ens presenta una mare i els seus tres fills en una situació de penúria. Són un reflexe de les dificultats per les que va passar gran part de la població nordamericana als anys 30. La seva expressió transmet angoixa per un futur incert. Els nens s'amaguen, carregant a la mare amb tota la responsabilitat. El nadó, per la seva part, roman aliè a la desesperació de la seva mare i germans. Aquesta imatge reflexa amb sinceritat i gran delicadesa el drama humà de totes les mares que lluiten i pateixen pels seus fills.
 10. 10. ● ● ● ● DESCRIPCIÓ SUBJECTIVA 10.EMOCIONS/SENSACIONS SIGNIFICAT La imatge ens presenta una mare i els seus tres fills en una situació de penúria. Són un reflexe de les dificultats per les que va passar gran part de la població nordamericana als anys 30. La seva expressió transmet angoixa per un futur incert. Els nens s'amaguen, carregant a la mare amb tota la responsabilitat. El nadó, per la seva part, roman aliè a la desesperació de la seva mare i germans. Aquesta imatge reflexa amb sinceritat i gran delicadesa el drama humà de totes les mares que lluiten i pateixen pels seus fills.

×