Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Portfoli 2n trimestre

124 Aufrufe

Veröffentlicht am

Aquest és el portfoli del 2n trimestre.

Veröffentlicht in: Präsentationen & Vorträge
  • Login to see the comments

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Portfoli 2n trimestre

  1. 1. Àlex Lafuente Ribas Portfoli 2n Trimestre
  2. 2. Reflexió de la comprensió lectora  En aquests trimestre he aprés nou vocabulari com delit que significa plaer, anegar que vol dir ofegar, però hi ha paraules noves que no sabia com s’amarà que és impregnar-se d’una olor. També he aprés noves paraules com cobejava que és desitjava i grolleres que és ordinaries. Jo crec que amb l’activitat proposada per l’Esther, fer un text amb aquestes paraules i així apendrés el seu significat.
  3. 3. Reflexió de gramàtica  En aquest trimestre hem treballat las correccions ortogràfiques, com sinó o si no, a causa de, per o per a, mentre o mentre que o mentrestant... i més paraules.  Però graciés als exercicis he pogut aprendre els seus significats i com posar-los en frases.
  4. 4. Reflexió de literatura  En aquest trimestre he estudiat la literatura d’entreguerres, poesia de postguerra, i la novel·la. Jo penso que quan l’Esther pregunta a classe la literatura, ajuda a que ens estudiem la literatura i practicar la memòria.
  5. 5. Reflexió dels dictats  En aquest trimestre he fet tres dictats, els dos primers els vaig suspendre per no estudiar, però fent el exercici del PNL el tercer vaig treure un set.

×