Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Lectii Corporative

602 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Lectii Corporative

  1. 1. Lectii corporative <ul><li>Lucrurile se schimba… </li></ul><ul><li>Aici vei gasi trei lectii furnizate de mari corporatii care te vor ajuta sa supravietuiesti schimbarilor… </li></ul>
  2. 2. Lectie corporativa 1 Si asa iepurele se aseaza sub copac si se puse pe dormit. Un corb statea intr-un copac fara sa faca nimic. Un Iepure il vede si-l intreaba:” Pot sa stau si eu ca tine fara sa fac nimic toata ziua?” Corbul raspunde:” Desigur, de ce nu ?” Dintr-o data apare o vulpe. Se arunca asupra iepurelui si-l manca.
  3. 3. Lectie corporativa 1 Morala povestii este…. Ca sa stai fara sa faci nimic, trebuie sa fii asezat sus, foarte sus.
  4. 4. Lectie corporativa 2 Curcanul gusta un pic si-si da seama ca ii furniza forta suficienta ca sa ajunga pe primul ram al copacului. Ziua urmatoare mai manca un pic de baliga si se urca pe al doilea ram. In sfarsit dupa ce manca multa baliga reusi sa ajunga in varful copacului Imediat a fost vazut de un taran care-l impusca si-l facu sa cada din copac. ” Mi-ar place mult sa ajung in varful copacului acela ” se plangea curcanul, “ dar nu am forta necesara .” Un curcan se conversa cu un taur. ” De ce nu incerci sa mananci baliga mea ?” ii spuse taurul, ‘ contine multe elemente nutritive &quot;
  5. 5. Lectie corporativa 2 Morala povestii: Sa mananci rahat te ajuta sa ajungi in varf, dar nu iti garanteaza ca ramai acolo.
  6. 6. Lectie corporativa 3 O pasarica migra catre sud pentru iernat. Pasarica infrigurata intelese ca baliga o incalzea si incepu sa se simta mai bine! Multumita incepu sa ciripeasca de bucurie. Pisica gasi pasarica, o scoase din baliga o curati si o manca! Era frig, pasarica se simti rau si cazu pe pamant pe un camp. In timpce zacea la pamant trecu o vaca Si o acoperi de baliga O pisica in trecere auzi cantecul pasaricii si se dusa sa vada ce este.
  7. 7. Lectie corporativa 3 Aceasta poveste are trei morale: 1) Nu toti cei care te acopera de rahat iti sunt dusmani. 2) Nu toti cei care te scot din rahat iti sunt prieteni. 3) Si cand esti in rahat, taci din gura!

×