Anzeige
PROGRAMA DE FESTES SANT JOAN (Valenciano)
PROGRAMA DE FESTES SANT JOAN (Valenciano)
PROGRAMA DE FESTES SANT JOAN (Valenciano)
Nächste SlideShare
Programació Alcalalí en festes juny 2017 Sant Joan Programació Alcalalí en festes juny 2017 Sant Joan
Wird geladen in ... 3
1 von 3
Anzeige

Más contenido relacionado

Anzeige

Más de Ayuntamiento de Alcalalí(20)

Anzeige

PROGRAMA DE FESTES SANT JOAN (Valenciano)

  1. Del 14 al 22 de Juny 22 h Novena en honor al Santíssim Crist de la Salut. Dijous 23 de Juny - DIA DE L’ENTRAETA 13 h Volteig de campanes i trons anunciant l’inici de les festes. 20:30 h Missa en la Ermita de Sant Joanet 21 h Cercavila a càrrec de la Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells. 21:30 h Recollida dels Festers, l’Il.lm Ajuntament i alcaldes de les poblacions de la Vall del Pop al Centre Cívic i Social. 22 h “Entradeta” de Sant Joanet de Mosquera per carrer Ravalet, acompanyat pels Festers, l’Il.lm Ajuntament i alcaldes de les poblacions de la Vall de Pop. Per donar-li la benvinguda es dispararàn focs artificials a càrrec de la pirotècnia BORREDA. Ofrena dels xiquets a Sant Joanet de Mosquera. 23:30 h Ball amenitzat per ZONA ZERO a la plaça de l’Ajuntament. Divendres 24 de Juny - FESTA DEL NOSTRE PATRÓ SANT JOAN DE MOSQUERA 8 h Despertà 11 h Cercavila i recollida dels Festers i de l’Il.lm Ajuntament a càrrec de la Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells. 12 h Missa cantada per la Coral d’Alcalalí en honor al nostre Patró Sant Joan. En finalitzar, l’Ajuntament té l’honor de convidar a tots els veïns del poble a un refrigeri al carrer Major. 18 h Teatre infantil 21:30 h Recollida dels festers, les obreres i l’Il.lm Ajuntament al centre Civic i Social. 22 h Solemne processó en honor a Sant Joan de Mosquera. En arribar a la plaça es dispararà una gran traca. 24 h Ball amenitzat per la gran orquestra PATO DANIELS a la plaça de l’Ajuntament.
  2. 2 Dissabte 25 de Juny - FESTA MAJOR EN HONOR AL SANTÍSSIM CRIST DE LA SALUT 8 h Despertà 11 h Cercavila i recollida dels festers, dels xiquets amb el pa beneït i de l’Il·lm. Ajuntament a càrrec de la Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells. 12 h Benedicció dels pans, imposició de les medalles als festers, i tot seguit, solemne celebració de l’Eucaristia en honor al Santíssim Crist de la Salut, cantada per la coral d’Alcalalí. En finalitzar la missa es repartirà el “pa beneït” a tot el poble. 18 h Partida de pilota al carrer Nou 21:30 h Recollida dels festers, les obreres, els xiquets de comunió i l’Il·lm. Ajuntament al centre Cívic i Social. 22 h Solemne Processó en honor al Santíssim Crist de la Salut. En arribar a la plaça es dispararà una gran traca. 23 h Mascletà nocturna en la Avinguda Vall del Pop a càrrec de la pirotècnia BORREDA 00:30 h Ball amenitzat per la gran orquestra VÉRTIGO a la plaça de l’Ajuntament. Diumenge 26 de Juny DIA DELS DIFUNTS - FESTA DEL BEATO FRANCISCO TOMÁS SERER - DIA DELS QUINTOS 8 h Despertà 12 h Missa en sufragi de tots els difunts del poble. 13 h Degustació de cassalla amb l’actuació del DJ MATEU. 14 h Paella gegant * a la plaça de l’Ajuntament. Amb sangria del “Chiringuito de Altea”. 19 h Cercavila de DISFRESSES acompanyades per la batucada “Colp i Repic” de Xaló. Hi hauran premis a les millors disfresses. 21:30 h “Entrepà gegant”* a la plaça de l’Ajuntament amenitzat pel DJ MATEU. Dilluns 27 de Juny DIA DE LA COCÀ 11 h Parc Infantil al carrer Porxe (fins a les 14h00) amb “ESMORZÀ” per a tots els xiquets. 17 h Parc Infantil al carrer Porxe (fins a les 19h00) 20 h Gran COCÀ* a la plaça de l’Ajuntament, acompanyada de vi de la CVVP de Xaló.L’acte estarà amenitzat per un trio musical. Divendres 1 de Juliol 19 h Mercat nocturn organitzat “Jalon Valley Help”
  3. 3 Dissabte 2 de Juliol - DIA DE LA NIT DE ROCK 21 h Sopar de Barbacoa a la plaça de l’Ajuntament amenitzat per un grup musical (patrocinat per Bar La Torre, Bar Porche y Bar Toni) 24 h Nit de Rock (Avinguda Vall del Pop) Show musical (Plaça de l´Ajuntament) Diumenge 3 de Juliol DIA DE LA TORNADA DE SANT JOANET 19 h Trasllat de Sant Joanet de Mosquera a la seua Ermita, acompanyat de Dolçaina i tabalet. A continuació hi haurà un refrigeri per tots els assistents. * Els tiquets per a la barbacoa, la paella i entrepà gegant i la “cocà” s’arreplegaran a l’Ajuntament vell, el dissabte 11 de juny des de les 19h00 fins a les 21h00, el diumenge 12 de juny des de les 19h00 fins a les 21h00. * Hi haurà taules i cadires per a tots. Nota: La comissió de Festes es reserva el dret de canviar o anul·lar qualsevol acte programat.
Anzeige