Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
See the world beyond your imagination
 EFTER næsten et år uden nogen betydelig perioder med nedetid var ved hjælp af kvidre næsten intet som de tidlige dage af...
Efter næsten seks måneder efter webstedpålidelighed ovenfor 99 procent var kvidre ikketilgængelig på tværs af World Wide w...
«Det er bydende nødvendigt, at vi forbliver tilgængeligerundt omkring i verden, og i dag [torsdag] vi snuble,»skrev kvidre...
Kvidres forklaring skete efter en dag for spekulation, derkørte for farveskalaen, spænder fra påståede DDoS-angreb, at pot...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Kvidre blames globale udfald på ‘overlappende fejl’, Micron Associates udsat

663 Aufrufe

Veröffentlicht am

EFTER næsten et år uden nogen betydelig perioder med nedetid var ved hjælp af kvidre næsten intet som de tidlige dage af bliver på tjenesten. Så når kvidre gik ned torsdag i en periode på mere end en time, det var noget af et chok for sine regelmæssige brugere.
Efter næsten seks måneder efter websted pålidelighed ovenfor 99 procent var kvidre ikke tilgængelig på tværs af World Wide web og mobile enheder flere gange i løbet af dagen, med intermitterende perioder af oppetid og nedetid.
Kvidre repræsentanter tilbudt lidt indledende forklaring på udfald indtil omkring kontakte. kl pm PDT (6,00 ‘m AU), og kun kort sagt 140 tegn lyseksplosioner af oplysninger via virksomhedens officielle kvidre konto. Det var ikke før om 4: 30 pm PDT (9,30 ‘m AU), kvidre tilbudt en længere forklaring på dagens begivenheder.
«Det er bydende nødvendigt, at vi forbliver tilgængelige rundt omkring i verden, og i dag [torsdag] vi snuble,» skrev kvidre Vice President af Engineering Mazen Rawashdeh i en blogmeddelelse torsdag forklarer udfald. “Ikke hvordan vi ønskede i dag at gå.”

Veröffentlicht in: Technologie
 • I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck.
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier
 • t can be so great and packed with a good time for me personally and my office mates to visit your blog more than 3 times every week to study the latest tips you have got.
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier
 • Thanks for creating this. I really feel as though I know so much more about the topic than I did before. You should continue this, Im sure most people would agree youve got a gift.
     Antworten 
  Sind Sie sicher, dass Sie …  Ja  Nein
  Ihre Nachricht erscheint hier

Kvidre blames globale udfald på ‘overlappende fejl’, Micron Associates udsat

 1. 1. See the world beyond your imagination
 2. 2.  EFTER næsten et år uden nogen betydelig perioder med nedetid var ved hjælp af kvidre næsten intet som de tidlige dage af bliver på tjenesten. Så når kvidre gik ned torsdag i en periode på mere end en time, det var noget af et chok for sine regelmæssige brugere.
 3. 3. Efter næsten seks måneder efter webstedpålidelighed ovenfor 99 procent var kvidre ikketilgængelig på tværs af World Wide web og mobileenheder flere gange i løbet af dagen, medintermitterende perioder af oppetid og nedetid.Kvidre repræsentanter tilbudt lidt indledendeforklaring på udfald indtil omkring kontakte. kl pmPDT (6,00 ‘m AU), og kun kort sagt 140 tegnlyseksplosioner af oplysninger via virksomhedensofficielle kvidre konto. Det var ikke før om 4: 30 pmPDT (9,30 ‘m AU), kvidre tilbudt en længereforklaring på dagens begivenheder.
 4. 4. «Det er bydende nødvendigt, at vi forbliver tilgængeligerundt omkring i verden, og i dag [torsdag] vi snuble,»skrev kvidre Vice President af Engineering MazenRawashdeh i en blogmeddelelse torsdag forklarer udfald.“Ikke hvordan vi ønskede i dag at gå.”Problemet, Rawashdeh forklarede, havde at gøre med det,der kaldes en “overlappende fejl” – et begreb, der hurtigtaffødte sine egne parodierer kvidre konto – i en afvirksomhedens infrastruktur bestanddele. Denne fejl varikke begrænset til et enkelt element af selskabetsoftwaren, så det oprettes en overlappende effekt, spredersig til andre dele af softwaren og påvirke Kvidres 150millioner brugere.
 5. 5. Kvidres forklaring skete efter en dag for spekulation, derkørte for farveskalaen, spænder fra påståede DDoS-angreb, at potentielle problemer i Kvidres seneste fysiskehovedkvarter udflytning, og endog den søgteafleveringsdatoen, en tendens til animerede GIF-avatarerkunne have forårsaget den udbredte strømafbrydelse.Verdslige som årsagen kan have været, det var etuvelkomment påmindelse om webstedets upålideligehistorie. Der var “fail whale” af de tidlige dage, en cutesytegneserie, der langsomt voksede så irriterende som “BlueScreen of Death” de mere allestedsnærværende, det blev.Dengang, var hele webstedet udfald næppenyhedsinteresse hændelser, fælles nok at tidlige optagerevoksede vant til dem over tid.

×