Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Què és un “visual thinking”

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 5 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Weitere von Txeli (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

Què és un “visual thinking”

  1. 1. Què és un “Visual Thinking”
  2. 2. Un Visual Thinking!! El Visual Thinking és una eina que consisteix en bolcar i manipular idees a través de dibuixos simples i fàcilment reconeixibles, creant connexions entre si per mitjà de mapes mentals, amb l'objectiu de entendre-les millor, definir objectius, identificar problemes, descobrir solucions, simular processos i generar noves idees.
  3. 3. Com convertir les idees en imatges? 1. Recollim i seleccionem la informació que volem representar. 2. Seleccionem el que considerem interessant i agrupem aquesta informació a través de les relacions entre els elements i pautes (nexes relacionants). 3. Imaginem imatges que substitueixin alguns conceptes. 4. Creem unes connexions entre les imatges que hem substituit amb els nexes relacionants. 5. Mans a la obra, ho passem sobre el paper!!
  4. 4. Crear visual thinkings de SA1 i SA2. 1. Primer fem un resum de tots els conceptes que hem aprés en les dues SA. a. SA!. Estructures i. Natec 1. Esctrutures de Ponts 2. Forces, etc ii. Socat 1. Models d’Estat 2. Etimologia, etc 2. Decidim com els agrupem, i els distribuïm per grups de treball. 3. A cada grup, hi ha d’haver algú que tingui la capacitat de sintetitzar continguts, algú que tingui la capacitat de relacionar-los, algú que tingui la capacitat d’imaginar-se’ls en imatges, i algú que sàpiga dibuixar-los de manera entenedora.

×