Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Vinsanto logo dizajn predlozi

Resenja za logotip, prva ruka. Ova resenja su usledila posle brifa i razgovora sa klijentom.

Brief klijenta:

"Potrudicu se da ne budem konfuzan...


Ime projekta je Vinsanto (prema drevnom desertnom grckom vinu poreklom sa Santorinija), a fokus projekta je prikupljanje gomile podataka sa polja putem raznih senzora i njihova obrada zarad dobijanja egzaktnih informacija. Dakle, imamo spoj vinogradarstva kao drevnog i kompleksne analitike kao modernog (big data, kao buzz word koji uopstava tehnoloski deo price).


Otuda dolazi i sama ideja za logo. Grozd (sa nekoliko zrna pri vrhu) koji se u ostatku "pretvara" u gomilu povezanih tacaka.

Saljem sliku sa povezanim tackama (kao primer za ovo "pretvaranje") i jedan sramni paint kojim skiciram ideju iz glave.


Ukratko toliko. Svaka ideja ili varijacija na temu iz uma profesionalca je dobro dosla. Ukoliko je potrebno dodatno razlaganje ideje stojim na raspolaganju."

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

    Als Erste(r) kommentieren

    Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

Resenja za logotip, prva ruka. Ova resenja su usledila posle brifa i razgovora sa klijentom. Brief klijenta: "Potrudicu se da ne budem konfuzan... Ime projekta je Vinsanto (prema drevnom desertnom grckom vinu poreklom sa Santorinija), a fokus projekta je prikupljanje gomile podataka sa polja putem raznih senzora i njihova obrada zarad dobijanja egzaktnih informacija. Dakle, imamo spoj vinogradarstva kao drevnog i kompleksne analitike kao modernog (big data, kao buzz word koji uopstava tehnoloski deo price). Otuda dolazi i sama ideja za logo. Grozd (sa nekoliko zrna pri vrhu) koji se u ostatku "pretvara" u gomilu povezanih tacaka. Saljem sliku sa povezanim tackama (kao primer za ovo "pretvaranje") i jedan sramni paint kojim skiciram ideju iz glave. Ukratko toliko. Svaka ideja ili varijacija na temu iz uma profesionalca je dobro dosla. Ukoliko je potrebno dodatno razlaganje ideje stojim na raspolaganju."

Aufrufe

Aufrufe insgesamt

65

Auf Slideshare

0

Aus Einbettungen

0

Anzahl der Einbettungen

3

Befehle

Downloads

0

Geteilt

0

Kommentare

0

Likes

0

×