Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Haemme Vuoropäällikköä DENNIS Kamppiin

417 Aufrufe

Veröffentlicht am

Työpaikkailmoitus

  • Als Erste(r) kommentieren

Haemme Vuoropäällikköä DENNIS Kamppiin

  1. 1. Tarina kasvamisesta Haemme vuoropäällikköä Dennis Kamppiin www.dennis.fi . www.dennis2go.fi www.foodfactory.fi. www.wrong.fi
  2. 2. Mahdollisuus olla mukana rakentamassa tulevaisuutta! Experiri Oy on rakentamassa parempaa tulevaisuutta Suomalaisille tarjoamalla parempia palvelukokemuksia. Nyt meillä on avoinna Kampin Vuoropäällikön paikka kasvavassa konsernissamme. Tällä hetkellä ryhmäämme kuuluu 10 ravintolaa ja yksi elintarviketuotantolaitos. Ristorante Dennis toimii 7:llä ravintolalla, jotka sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Tampereella. Wrong Asian Kitchen ravintoloita on kolme ja ne sijaitsevat Espoossa sekä Helsingissä. Dennis Food Factory Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Kaarinassa. Samalla kun liiketoimintamme kasvaa, haluamme löytää asiakaspalvelulähtöisen vuoropäällikön TEAM –Dennikseen.
  3. 3. Experiri, parhaiden ihmisten työnantaja… Toivomme sinulta positiivisuutta, joustavuutta, kiinnostusta alasta, halua oppia uutta, yhteistyökykyä (pidät työskentelystä tiimissä), jonkin verran kokemusta sekä uskallusta puuttua ja kehittää toimintaamme.
  4. 4. Uskomme sinun olevan oikea henkilö Silloin, kun vakuutumme että: • Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen positiivari • Ymmärrät työn olevan palvelua myös vaativissa olosuhteissa • Teet töitä tiukasti henkilökohtaisten ja tiimisi tavoitteiden saavuttamiseksi
  5. 5. Tule mukaan kehittämään parempia elämyksiä! Jos olemme herättäneet kiinnostuksesi, niin käy tutustumassa yritykseemme palveluihin www.dennis.fi sivuilta. Työpaikka sijaitsee Kampissa, mutta edellyttää myös mahdollisesti matkustamista, mikäli osallistut kehitysprojektiryhmiimme. Työt alkavat mahdollisimman pian. Kerro meille lyhyessä saatteessa, miksi haluat juuri tulla meille töihin, liitä siihen CV ja palkkatoive.

×