Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Hur du använder det här verktyget kan göra din
affärsprocess enklare Thony Norelli | Sverige
Business Process Management-m...
Förutom att uppfylla kundernas behov och krav, vill företagen gå den extra milen
och överträffa sina förväntningar.
I strä...
att utnyttja BPM och mobilitet tillsammans för att skapa mobilappaktiverade
företagsapplikationer. Programvaran för affärs...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Hur du använder det här verktyget kan göra din affärsprocess enklare thony norelli

Men eftersom massanvändandet av teknik fortsätter att samla fart, är de låga fördelade sensornätverk inte bara begränsade till att ringa och ta emot samtal. Vi lever i en global miljö där, för att hålla kontakten och uppdatera är behovet av timmen. Smarta enheter som telefoner, tabletter och personliga digitala tillgångar har omdefinierat företagsmiljön.

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Hur du använder det här verktyget kan göra din affärsprocess enklare thony norelli

  1. 1. Hur du använder det här verktyget kan göra din affärsprocess enklare Thony Norelli | Sverige Business Process Management-mjukvaran spelar en nyckelroll i utvecklingen för mogna lösningar för företagslösning Mobiltelefoner störde och omvandlade flera branscher om ett par år tidigare. Men eftersom massanvändandet av teknik fortsätter att samla fart, är de låga fördelade sensornätverk inte bara begränsade till att ringa och ta emot samtal. Vi lever i en global miljö där, för att hålla kontakten och uppdatera är behovet av timmen. Smarta enheter som telefoner, tabletter och personliga digitala tillgångar har omdefinierat företagsmiljön. Med fler anställda som använder smarta enheter och det ökande beroende av molnanslutning för att slutföra affärsuppgifter var som helst när som helst kommer företagets rörlighet att komma in på bilden.
  2. 2. Förutom att uppfylla kundernas behov och krav, vill företagen gå den extra milen och överträffa sina förväntningar. I strävan är företagen skyldiga att utrusta och bemyndiga sin personal att vara produktiv nog, även när de är på farten. Liksom alla omvandlingar eller störningar i affärstrender kan organisationer som är öppna för förändringen och är villiga att anpassa sig snabbt motverka snittkonkurrensen på lång sikt. Företagen måste vara medvetna om att den verkliga hävstången kommer från att ansluta system, processer, människor och saker i organisationen så att de kan fungera i rätt sammanhang och leverera resultat. Varför gör Mobility Matter för företag? Smart mobila enheter har inbyggd förmåga att samla information. Skillnaden mellan information som samlas in via konventionella källor och information som samlas in via mobila enheter är att det är kontextuellt. Det innehåller egenskaper som användaraktivitet, geolokalisering, anställdas tillgänglighet etc. Således är kontextuell information relevant och kan omvandlas till kontextuell intelligens som kan ge anställda relevanta verktyg och möjliggöra för dem att utföra uppgifter på ett effektivt och effektivt sätt. Var passar BPM in? Företagsapplikationer är programvaruplattformar eller applikationer som gör det möjligt för företag att lösa komplexa och missionskritiska problem. Vad betyder bygga företagsapplikationer? Du är beroende av Business Process Management (BPM). Med tiden har BPM utvecklats till en punkt där den kan integreras nationellt med en utvecklingsplattform för mobila applikationer och erbjuda sina möjligheter genom en traditionell processmodellmiljö. Därför är företagen bäst lämpade för
  3. 3. att utnyttja BPM och mobilitet tillsammans för att skapa mobilappaktiverade företagsapplikationer. Programvaran för affärsprocesshantering (BPM) spelar en central roll i utvecklingen mot mogna lösningar för företagslösning. De senaste versionerna av BPM har utvecklats i en sådan utsträckning, där inbyggda utvecklingsmöjligheter för mobila applikationer presenteras. BPM-verktyg som fungerar tillsammans med dessa mobila applikationer använder hävstångsutvecklingsfunktioner i händerna på företagsanvändare. Således kan företag och IT-team sömlöst samarbeta när man utvecklar egna applikationer. Lagen kan också se till att teknikens och företagsfunktionalitetens sidor av appen fungerar ihop med varandra och ger en sömlös upplevelse till slutanvändarna. BPM-lösningar med inbyggda utvecklingsmöjligheter för mobilapplikationer erbjuder en rik ram som utvecklar, distribuerar och hanterar högkonfigurerbara hybrid mobilappar och stöder flera mobila ekosystem. Med sina plug-and-play- komponenter och funktioner för företagsäkerhet, avancerad data och dokumentfångst och färdiga adaptrar för back-end-integration, hjälper lösningarna företagen till snabb och låg kodutveckling. Genom att kombinera BPMs makt med användbarheten av företagsapplikationer kan företag driva större effektivitet och säkerställa snabbare avkastning. Det säger sig självklart att framtiden för företagsapplikationer är mobil. Eftersom organisationer som arbetar på mikroskala i allt större grad gör ett steg mot den digitala arbetsplatsen står stora företag inför värmen från mindre "mobila först" företag som är störande och äter upp marknadsandelar. Således måste organisationer realisera det omedelbara behovet av timmen, vidta lämpliga steg och utnyttja BPM: s kraft och rörlighet.

×