Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

El carbó negre

El Carbó Negre

Ähnliche Hörbücher

Kostenlos mit einer 30-tägigen Testversion von Scribd

Alle anzeigen
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

El carbó negre

 1. 1. Fet per: David Serrano Díez Jesús Vico Lora
 2. 2.  Carbó – Definició  Composició  Tipus de Carbó  Extracció de Carbó  Quantitat d’ús en Espanya  Usos Comuns  Curiositats  Webgrafia
 3. 3. El carbó és una roca sedimentària d'origen orgànic, de color negre o marró fosc. Es fa servir principalment com a combustible fòssil.
 4. 4. El carbó esta compost en un 50% del seu pes per carboni i la resta son aigua, silicats diversos i carbonants.
 5. 5. Hi ha moltes variants de carbó que es diferencien depèn del que estan formats. Hi ha tres formes de clasificarlo, la francesa, la nord-americana i la europea.
 6. 6. La producció de carbó a Espanya per fer electricitat es d’un 15%. El seu us a disminuït molt. Cada any utilitzem 530 milions de tonelades que es un 0’1% del ús mundial.
 7. 7. L’ús del carbó és principalment per la base de reforç per pneumàtics per automòbils. També les partícules es fan servir en alguns materials absorbents de radar i en els tòners d'impressores.
 8. 8. La tradició de nadal dels Reis Mags que porten carbó als infants que s´han portat malament.
 9. 9.  Carbó – Wikipedia: Català i Castellà  Youtube  Google Imatges

×