Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
-studiu de caz-
Studenti : Ana-Maria Cojocaru
Sergiu Ionut Stroe
Dragos Ilie Tanasescu
Scurt Istoric
Produsul care a dat cel mai cunoscut gust s-a născut în Atlanta, Georgia, la
data de 8 mai 1886. Dr. John St...
The Coca-Cola Company a început să-şi dezvolte reţeaua globală
în anii ’20, fiind acum prezentă în peste 200 de ţări şi pr...
Misiunea Companiei Coca-ColaEste aceea de a aduce un minut de plăcere oamenilor de peste tot din lume, de a le dărui gustu...
Viziunea companiei
Viziunea Coca-Cola trebuie raportată la factorii ce influenţează
activitatea sa zilnică precum: persona...
Viziunea companiei se conturează pe 5 direcţii principale :
• OAMENII
• PLANETA
• PROFIT
• PARTENERI
• Valorile companiei
Gama sortimentală oferită
Coca-Cola Company a introdus şi prezentat ocazional şi alte băuturi de
tip cola sub numele brand...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Coca cola

2.171 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Coca cola

  1. 1. -studiu de caz- Studenti : Ana-Maria Cojocaru Sergiu Ionut Stroe Dragos Ilie Tanasescu
  2. 2. Scurt Istoric Produsul care a dat cel mai cunoscut gust s-a născut în Atlanta, Georgia, la data de 8 mai 1886. Dr. John Styth Pemberton, un farmacist local, a produs conform legendei siropul pentru Coca-Cola într-un vas de aramă pe un trepied, în curtea din spatele casei sale. A dus un borcan cu noul produs la farmacia “Jacob’s” de pe aceeaşi stradă, unde a fost testat, declarat “excelent” şi pus în vânzare cu cinci cenţi paharul. În mod intenţionat (sau în mod accidental, nu se cunoaşte exact), noului sirop i-a fost adăugată apă carbonatată pentru a produce o băutură care a devenit dintr-o dată “ Delicioasă şi Răcoritoare”, o temă ce continuă să se audă astăzi oriunde se savurează Coca-Cola.
  3. 3. The Coca-Cola Company a început să-şi dezvolte reţeaua globală în anii ’20, fiind acum prezentă în peste 200 de ţări şi producând sute de milioane de porţii pe zi. În decursul a peste un secol de schimbări şi păşind într-o nouă eră care promite şi mai multe schimbări, Coca-Cola rămâne un simbol fără vârstă al băuturilor răcoritoare de calitate.
  4. 4. Misiunea Companiei Coca-ColaEste aceea de a aduce un minut de plăcere oamenilor de peste tot din lume, de a le dărui gustul răcoritor, de a reîmprospăta trupul, mintea şi spiritul consumatorilor, de a inspira momente de optimism prin produsele şi acţiunile sale, de a crea valoare şi de a provoca schimbare oriunde este prezentă . Această misiune poate fi redată prin intermediul unor afirmaţii cât se poate de simpliste, dar în acelaşi timp încrezătoare, solicitante: • - "Să revitalizăm lumea..." în corp, minte şi suflet; • - "Să fim sursa de inspiraţie a momentelor de optimism..." prin mărcile şi acţiunile noastre; • - "Să creem valori şi să facem diferenţa oriunde ne desfăşurăm activitatea..."
  5. 5. Viziunea companiei Viziunea Coca-Cola trebuie raportată la factorii ce influenţează activitatea sa zilnică precum: personal, parteneri, profit, planetă. Relaţiile cu angajaţii, distribuitorii, clienţii şi alte persone/grupuri de interese sunt şi vor fi mereu situate în marja win-win, reciprocitatea fiind caracteristica ce oferă durabilitate oricărui tip de relaţie.
  6. 6. Viziunea companiei se conturează pe 5 direcţii principale : • OAMENII • PLANETA • PROFIT • PARTENERI • Valorile companiei
  7. 7. Gama sortimentală oferită Coca-Cola Company a introdus şi prezentat ocazional şi alte băuturi de tip cola sub numele brandului Coke. Cea mai comună dintre acestea este Diet Coke. Cu toate acestea, există şi altele: -Diete Coke Caffeine-Free -Cherry Coke -Coca-Cola Zero -Coca-Cola Light -Vanilla Coke -ediţiile speciale cu lămâie şi cafea

×