Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Sykepleiere til Vestvågøy i Lofoten

175 Aufrufe

Veröffentlicht am

Vestvågøy kommune har store ambisjoner, idag og for fremtiden. Som arbeidsgiver har vi en tydelig arbeidsgiverplattform som synliggjør de handlinger, holdninger og verdier vi som arbeidsgiver står for, og praktiserer ovenfor våre medarbeidere.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og for å legge forholdene til rette ønsker vi myndiggjøre våre ledere og medarbeidere, samtidig som vi tydeliggjør vårt ståsted, staker ut kursen og legger til rette for at alle vi skal bli enda litt dyktigere i morgen enn vi er i dag.

Nøkkelord i vår hverdag er: Raushet, Engasjement, Humor, Ansvarlighet, Respekt, Mot
Les mer om oss http://tiny.cc/6nuyxx

Veröffentlicht in: Karriere
  • Als Erste(r) kommentieren

Sykepleiere til Vestvågøy i Lofoten

  1. 1. Sykepleiere sakes til Lofoten! Vestvdgay kommune har store ambisjoner, idag og for fremtiden. Som arbeidsgiver har vi en tydelig arbeidsgiver- plattform som synliggjar de handlinger, holdninger og verdier vi som arbeidsgiver star for og praktiserer ovenfor vére medarbeidere. Vére medarbeidere fér kurs og opplaering, og vi har gode rutiner for intern opplaring ved nyansettelser. Med status som under- visningskommunen innen hjemmetjenesten har vi jevnlig elever og studenter I Vestvégay “ kommune K i opplaring — noe som vi opplever gir oss et faglig left og noen ganger en ny mate 51 se oss selv pa Trygghet, tilharighet, felles ansvar og fellesskap kjennetegner helsesektoren i Vestvégay kommune.

×