Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag? Vi hjälper dig!

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 18 Anzeige

Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag? Vi hjälper dig!

Herunterladen, um offline zu lesen

Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag?
Här beskriver vi hur vi kan hjälpa dig med ditt företagande i alla faser, oavsett om du ska starta, driva, utveckla eller avyttra.

Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag?
Här beskriver vi hur vi kan hjälpa dig med ditt företagande i alla faser, oavsett om du ska starta, driva, utveckla eller avyttra.

Anzeige
Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Ähnlich wie Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag? Vi hjälper dig! (20)

Weitere von PwC Sverige (15)

Anzeige

Aktuellste (20)

Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag? Vi hjälper dig!

 1. 1. Starta, driva, utveckla eller avyttra ditt företag? Vi hjälper dig! www.pwc.se/sma-medelstora-foretag
 2. 2. PwC 3800 medarbetare med passion för ekonomi och företagande Att driva företag kräver mer än höga ambitioner och näsa för affärer. Vi på PwC har kunskapen, erfarenheten och alla de tjänster som du kan tänkas behöva. Från starten, till att driva, utveckla och avyttra ditt företag. Vi är 3600 medarbetare med stor passion för ekonomi och företagande som alltid finns nära till hands som bollplank i alla de skeden och utmaningar som ditt företag går igenom. 2 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 3. 3. PwC Alltid hos PwC Vår strävan är att göra din arbetsdag lite enklare. Vi är stolta över att presentera några nyheter som vi tror gör just det; våra paketlösningar som gör ditt val av tjänster enkelt och vår affärsplattform MyBusiness som hjälper dig att hålla koll på verksamheten. 3 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 4. 4. PwC Alltid hos PwC Paketlösningar till fast pris Hos oss kan du välja att köpa enstaka tjänster eller en hel paketlösning med redovisningstjänster som anpassas efter just ditt behov. Du får ett fast pris på paketet vilket gör att du på förhand vet vad det kostar. Med affärsplattformen MyBusiness håller du koll på verksamheten Som kund hos oss får du tillgång till vår affärsplattform MyBusiness som hjälper dig att hålla reda på siffror och dokument och ger dig en snabb överblick över hur din verksamhet mår och går. MyBusiness finns även som en mobilapp vilket gör att du kan hantera in ekonomi var du än befinner dig. 4 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 5. 5. PwC Alltid hos PwC Personlig rådgivare nära dig Eftersom vi finns över hela landet, på 100 kontor, har du alltid nära till oss. Det gör också att vi kan just din lokala marknad. Vi jobbar i team för att ge dig bästa möjliga service. Och du, vi hjälper dig gärna både som företagare och privatperson. Välkommen till oss! 5 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 6. 6. PwC Bokslut, årsredovisning eller varför inte hela paketet? Hos oss kan du välja att köpa enstaka tjänster eller en hel paketlösning med redovisningstjänster som anpassas efter just ditt behov. Du får ett fast pris på paketet vilket gör att du på förhand vet vad det kostar. Därtill hjälper vi dig gärna med förslag på lämpliga rådgivningstjänster som du kan köpa till. 6 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 7. 7. PwC Du kan välja mellan tre olika paket: För dig som vill ha hjälp med löpande bokföring, löneservice och allt som ska göras vid verksamhetsårets slut. För dig som uppskattar stor flexibilitet i vilka tjänster och hur mycket av respektive tjänst du köper från oss. Du får ett paket som är anpassat efter just ditt företags behov. För dig som sköte företagets ekonomi på egen hand hela året men tycker att det vore skönt med hjälp vid årets slut för att vara säker på att allt är i sin ordning. Bas Löpande service året om Flex Skräddarsydd service Årsskifte Service en gång om året 7 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 8. 8. PwC Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Med vår affärsplattform MyBusiness – som också finns som en mobilapp – får du ordning och reda på siffror och dokument, en tydlig överblick av företagets ekonomiska situation och möjlighet att analysera din verksamhet. Allting ligger tryggt förvarat och är tillgängligt när som helst, varifrån som helst. 8 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 9. 9. PwC Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Ordning och reda bland dokumenten I dokumentarkivet sparar vi alla dina viktiga filer och du får ett meddelande från din rådgivare när något nytt har laddats upp. Om du ska skicka ett underlag till oss använder du den enkla funktionen ”leverera filer” som finns på startsidan. Dokumenten sparas i en tydlig struktur vilket gör att du slipper leta i mappar, pärmar och papper. Enkelt och lättillgängligt. Analysera och utveckla din verksamhet I analysverktyget ser du varje månad hur det går för ditt företag och verktyget presenterar ditt företags ekonomi på ett intressant sätt. Istället för svårlästa rapporter klickar du dig runt i enkla diagram som ger dig en snabb grafisk överblick. Du kan enkelt jämföra med samma period föregående år eller se hur ditt räkenskapsår fortlöper. Övergripande koll eller detaljgranskning? Du väljer själv hur djupt du vill analysera dina siffror. 9 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 10. 10. PwC Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Full koll på din redovisning I MyBusiness sköter du, eller vi tillsammans, din bokföring på ett enkelt och överskådligt sätt. Här får du full koll på dina kund- och leverantörsfakturor. Genom en tydlig överblick ser du status på fakturorna och kan smidigt till exempel attestera eller godkänna en faktura. Missa aldrig ett viktigt datum I funktionen ”Viktiga datum” lägger din rådgivare hos PwC in viktiga datum som du behöver hålla koll på. Det kan till exempel handla om tidpunkter när du ska skicka in underlag till oss för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig på utsatt tid. Varje gång du är inne i MyBusiness, via datorn eller appen, ser du en tydlig kalender och du slipper därmed riskera att missa en deadline eller andra viktiga ärenden. 10 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 11. 11. PwC Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Enkel dialog med din rådgivare Meddelandefunktionen gör det enkelt att kommunicera med en eller flera av dina kontaktpersoner på PwC och här samlas all kommunikation på ett och samma ställe. När rådgivaren, eller någon annan i ditt PwC-team, besvarar en fråga från dig får du svar i meddelandefunktionen. Du får en notifiering till din mailbox och till din app. Alla konversationer sparas så att du enkelt kan gå tillbaka och ta del av äldre frågeställningar och diskussioner. 11 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 12. 12. PwC Vi finns med dig i företagets alla faser 12 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 13. 13. PwC Vi finns med dig i företagets alla faser Starta eget Drömmer du om att ha ett eget företag? Har du en affärsidé som du vill utveckla? Av oss kan du köpa ett färdigt lagerbolag eller få hjälp att komma igång och starta eget. Vi ger dig tips och råd kring allt som rör ditt företagande, t.ex. affärsplan, budget och utbildningar. Revision Vad är det som möjliggör värdetillväxt i ditt företag? Genom en väl genomförd revision får du en kvalitetsstämpel på hur väl processer och rutiner fungerar och att företagets finansiella rapporter är i sin ordning. Det skapar förtroende och underlättar affärer med dina kunder, leverantörer och samarbetspartners. 13 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 14. 14. PwC Vi finns med dig i företagets alla faser Löpande bokföring Bokföring är ett område som ofta kräver mycket tid av dig och ditt företag. Vi kan avlasta dig genom att ta hand om hela eller delar av den löpande bokföringen. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst och har möjlighet att välja paketlösning utifrån dina behov. Därmed kan du helhjärtat ägna din tid och energi åt kärnverksamheten. Skatterådgivare Som företagsledare är det viktigt att du planerar företagets och din privata skattesituation optimalt. Funderar du på att lämna över ditt företag till nästa generation? Ombilda företaget till aktiebolag? Kanske köpa upp ett annat bolag eller expandera utomlands? Tillsammans kan vi ta fram lösningar på komplexa skattefrågor. Vi kan också hjälpa dig att se över dina familjerättsliga dokument såsom testamenten, äktenskapsförord eller samboavtal. 14 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 15. 15. PwC Vi finns med dig i företagets alla faser Bokslut, årsredovisningar och deklarationer Känns årsredovisningen som årets stora prövning? Så behöver det inte vara. Vi har stor erfarenhet av att ta hand om årsbokslut, deklarationer samt års- och koncernredovisningar. Vi kan även bistå med stöd i form av rådgivning och kvalitetssäkring. Affärsutveckling Är du och ditt företag redo att ta nästa steg? Vi utför bland annat analyser och värderingar, gör affärsplaner och hjälper dig vid såväl nationell som internationell expansion. Genom vår långa erfarenhet och våra mångsidiga uppdrag kan vi rekommendera dig beprövade lösningar som tar tillvara möjligheter och minimerar risker. 15 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 16. 16. PwC Vi finns med dig i företagets alla faser Ekonomisk uppföljning och analys Våra tjänster för ekonomistyrning omfattar alla de ekonomiska aktiviteter som krävs för att planera, utvärdera och bedöma din verksamhet. Vi hjälper dig att hitta lämpliga åtgärder för att skapa bästa möjliga tillväxt och utveckling utifrån dina egna förutsättningar. Generationsskifta eller sälja Är du redo att lämna över eller sälja av ditt livsverk? Har du funderat över vilka skatteeffekter som kan uppstå? Hur kommer din privatekonomi att se ut när avyttringen är genomförd? En överlåtelse kräver noggrann planering för att säkra de kunskaper, erfarenheter och värden som finns i företaget samtidigt som det privatekonomiska behöver tillgodoses. 16 september 2014 Starta, driva, utveckla eller avyttra?
 17. 17. Vi finns där du finns © 2014 PricewaterhouseCoopers i Sverige AB. All rights reserved. In this document, “PwC” refers to PricewaterhouseCoopers i Sverige AB which is a member firm of PricewaterhouseCoopers International Limited, each member firm of which is a separate legal entity. Med våra 100 kontor utspridda över hela landet, finns vi alltid nära till hands för att agera bollplank i frågor som rör utvecklingen av ditt företag. På www.pwc.se kan du se vilket kontor som finns närmast dig. Där hittar du också kontaktuppgifter och mer information kring vilka tjänster vi kan hjälpa dig med. Kontaktuppgifter: Hör av dig till oss på 010-212 50 00 eller gå in på www.pwc.se.
 18. 18. För mer information © 2014 PricewaterhouseCoopers i Sverige AB. All rights reserved. In this document, “PwC” refers to PricewaterhouseCoopers i Sverige AB which is a member firm of PricewaterhouseCoopers International Limited, each member firm of which is a separate legal entity. PwC för små och medelstora företag www.facebook.com/PwCsmamedelstoraforetag?fref=ts PwC Sweden www.linkedin.com/company/pwc-sweden?trk=top_nav_home Dialog - ett enkelt sätt att hålla koll PwC:s nyhetsbrev Dialog belyser viktiga frågor och utmaningar som är värdefulla för dig och ditt företag. http://www.pwc.se/sv/dialog/index.jhtml

×