Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

O fundaciji UNG

447 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

O fundaciji UNG

  1. 1. Kaj je F:UNGFundacija Univerze v Novi Gorici je ustanova, katere osnovnicilj je zagotavljati denarno in drugo podporo delovanju innadaljnjemu razvoju raziskovalne in izobraževalne dejavnostiUniverze v Novi Gorici.F:UNG je edina univerzitetna fundacija v Sloveniji.F:UNG sredstva namenja predvsem za: Štipendiranje nadarjenih Razvoj raziskovalne dejavnostiF:UNG zbira sredstva (donacije) in vzpostavlja povezave medUniverzo v Novi Gorici in gospodarstvom.
  2. 2. DonacijeZa uspešno uresničevanje zastavljenih ciljev Fundacija zbira vloge indonacije v obliki: denarna sredstva v enkratnem znesku, denarna sredstva v več zaporednih obrokih (mesečnih, letnih), materialna sredstva (oprema, stavbe, itd.), umetniška dela, delnice, premoženjske in stvarne pravice, vse ostalo, kar ima za Fundacijo vrednost in se da oceniti.Premoženje Fundacije se ne porablja. V skladu z namenomustanovitve se razporejajo le donosi na zbrana sredstva.
  3. 3. Prejemniki sredstev F:UNGV fundaciji so oblikovani naslednji skladi: Sklad za nadarjene študente Sklad za razvoj novih študijskih programov Sklad za financiranje raziskovalnega dela Sklad za razvoj infrastrukture Sklad za raziskave raka "Zavrtanik”
Donator lahko sam določi, v kateri sklad bodo šla donirana sredstva.Zlati in srebrni donorji imajo možnost oblikovanja svojih namenskih skladov,ki jih lahko tudi sami poimenujejo.
  4. 4. Zakaj donirat F:UNG Fundacija Univerze v Novi Gorici je razvojna fundacija. Če darujete F:UNG, ne gasite akutnih problemov, ampak preprečujete, da bi do njih v prihodnjosti sploh prihajalo. Sredstva, donirana F:UNG se plemenitijo in plemenitijo... Iz 100 EUR v 50 letih nastane celoletna štipendija! Daj človeku ribo, nahranil ga boš za en dan. Nauči ga loviti ribe, nahranil ga boš za celo življenje. (kitajski pregovor)Na Univerzi v Novi Gorici učimo loviti ribe!
  5. 5. Kaj lahko UNG stori za vas (in za vaše podjetje) Pomagamo vam najti službo Izvedemo raziskavo za vaše podjetje Posodimo vam raziskovalno opremo ali laboratorij Pripravimo interno izobraževanje (poleg vseh programov UNG tudi trening prodaje po metodologiji “Solution Selling”) Vašemu podjetju pomagamo najti najboljše kadre Povečujemo ugled vašega podjetja, izboljšamo image Posodimo predavalnice Posodimo reprezentančne prostore za sprejeme, pogostitve (Dvorec Lanthieri v Vipavi, Palača Alvarez v Gorici ) Naredimo vam vrhunsko vino Vas pritegnemo v mednarodne projekte, ki jih izvajamo
  6. 6. Kaj lahko za UNG storite alumniPostanete mecen Univerze v Novi Gorici in Donirate v enkratnem znesku Donirate v mesečnih obrokih Pomagate pridobiti donacjo Vašega podjetja Namenite za UNG 0,5% dohodnine (davčna št. F:UNG: SI41840429) Širite glas o pomenu donacij za nadaljnjo rast UNG in razvoj regije Za doniranje navdušite sorodnike, sodelavce, prijatelje(alumni so zaslužni za najvišji delež prihodkov univerzitetnih fundacij vZDA) Donacije vplačajte na račun 05100-8010752054, odprt pri Abanka Vipa d.d.
  7. 7. Donirajte UNG!In s svojo velikodušnostjo omogočite: nadalnji razvoj Univerze v Novi Gorici študij nadarjenim, a ne dovolj premožnim študentom razvoj inovativnih študijskih programov Izgradnjo Univerzitetnega Kampusa nova znanstvena odkritja napredek Severno-Primorske regijePridružite se nam in postanite del te zgodbe o uspehu!
  8. 8. Hvala!

×