Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Taller 13 Marina

Fonts d'energia renovables

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Taller 13 Marina

  1. 1. Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables
  2. 2. ÍndexÍndex ÍndexÍndex ● 1. Fonts d'energia renovables ● 2. El mar ● 3. Els rius ● 4. El sol ● 5. El vent ● 6. La terra
  3. 3. Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables . . . . ... . . . . .
  4. 4. El marEl mar El marEl mar El mar és una font d'energia, perquè podem aprofitar el seu moviment per generar-ne més. El mar és una font d'energia, perquè podem aprofitar el seu moviment per generar-ne més. . . Aprofita les pujades i baixades del nivell del mar i el moviment de les onades. Aprofita les pujades i baixades del nivell del mar i el moviment de les onades.
  5. 5. Els riusEls rius Els riusEls rius Un riu és un corrent natural d'aigua que flueix amb continuïtat. Un riu és un corrent natural d'aigua que flueix amb continuïtat. Riu típic de l'Empordà Riu típic de l'Empordà
  6. 6. El solEl sol El solEl sol El sol és una estrella envoltada de foc. És l’estrella més propera a la Terra i gràcies a ell tenim vida. El sol és una estrella envoltada de foc. És l’estrella més propera a la Terra i gràcies a ell tenim vida. L'energia solar és una de les més utilitzades en l'actualitat arreu del món. L'energia solar és una de les més utilitzades en l'actualitat arreu del món.
  7. 7. El ventEl vent El ventEl vent El vent és el moviment natural, generalment horitzontal, de masses d’aire. El vent és el moviment natural, generalment horitzontal, de masses d’aire.
  8. 8. La terraLa terra La terraLa terra La Terra és el nostre planeta i l'únic habitat. Es troba a l'ecosfera, un espai que envolta el Sol i que té les condicions necessàries perquè existeixi vida. La Terra és el nostre planeta i l'únic habitat. Es troba a l'ecosfera, un espai que envolta el Sol i que té les condicions necessàries perquè existeixi vida.

×