Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Taller 13 Marina

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Energia Adrián Sullyn 4rtA
Energia Adrián Sullyn 4rtA
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 8 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Andere mochten auch (20)

Anzeige

Aktuellste (20)

Taller 13 Marina

 1. 1. Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables
 2. 2. ÍndexÍndex ÍndexÍndex ● 1. Fonts d'energia renovables ● 2. El mar ● 3. Els rius ● 4. El sol ● 5. El vent ● 6. La terra
 3. 3. Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables Fonts d'energia renovablesFonts d'energia renovables . . . . ... . . . . .
 4. 4. El marEl mar El marEl mar El mar és una font d'energia, perquè podem aprofitar el seu moviment per generar-ne més. El mar és una font d'energia, perquè podem aprofitar el seu moviment per generar-ne més. . . Aprofita les pujades i baixades del nivell del mar i el moviment de les onades. Aprofita les pujades i baixades del nivell del mar i el moviment de les onades.
 5. 5. Els riusEls rius Els riusEls rius Un riu és un corrent natural d'aigua que flueix amb continuïtat. Un riu és un corrent natural d'aigua que flueix amb continuïtat. Riu típic de l'Empordà Riu típic de l'Empordà
 6. 6. El solEl sol El solEl sol El sol és una estrella envoltada de foc. És l’estrella més propera a la Terra i gràcies a ell tenim vida. El sol és una estrella envoltada de foc. És l’estrella més propera a la Terra i gràcies a ell tenim vida. L'energia solar és una de les més utilitzades en l'actualitat arreu del món. L'energia solar és una de les més utilitzades en l'actualitat arreu del món.
 7. 7. El ventEl vent El ventEl vent El vent és el moviment natural, generalment horitzontal, de masses d’aire. El vent és el moviment natural, generalment horitzontal, de masses d’aire.
 8. 8. La terraLa terra La terraLa terra La Terra és el nostre planeta i l'únic habitat. Es troba a l'ecosfera, un espai que envolta el Sol i que té les condicions necessàries perquè existeixi vida. La Terra és el nostre planeta i l'únic habitat. Es troba a l'ecosfera, un espai que envolta el Sol i que té les condicions necessàries perquè existeixi vida.

Hinweis der Redaktion

 • Cal ampliar el text d'aquesta diapositiva.
 • El mar és una font d'energia, ja que es pot aprofitar el seu moviment per generar-ne. Bàsicament s'aprofiten les pujades i baixades del nivell del mar(les marees)i el moviment de les onades.
 • Un riu és un corrent natural d'aigua que flueix amb continuïtat. Posseïx un cabal determinat i desemboca al mar, en un llac o en un altre riu, en aquest cas es denomina afluent. Algunes vegades acaben en zones desèrtiques on les seues aigües es perden per infiltració i evaporació. Quan el riu és de poc cabal rep el nom de rierol.
 • El Sol és un estel situat al centre del sistema solar. La Terra i tots els altres planetes del sistema solar orbiten al seu voltant. Els planetes menors, els cometes, els meteoroides i tot el medi interplanetari que hi ha enmig també orbiten el Sol.
 • El vent és el moviment natural, generalment horitzontal, de masses d’aire. Els desequilibris tèrmics entre uns llocs i uns altres provoquen diferències de pressió atmosfèrica, les quals produeixen els vents.
  Així es desencadena un flux d’aire des de les pressions altes cap a les baixes, amb tendència a seguir la direcció de la variació de pressió.
 • La Terra és el tercer planeta en distància respecte al Sol, el més dens i el cinquè en mida dels vuit planetes del sistema solar. És també el més gran dels quatre planetes terrestres del sistema solar. De vegades s'anomena món o el planeta blau.

×