Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
MEDÁRDA:Puli bácsi,még mi is jobban tudunk kertet művelni,mint te!neked is van dolgod,ha szétnéznél egy kicsit a házad táj...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Puli bácsinak, Kozma Szilárd lányaitól

107 Aufrufe

Veröffentlicht am

Kérés.

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Puli bácsinak, Kozma Szilárd lányaitól

  1. 1. MEDÁRDA:Puli bácsi,még mi is jobban tudunk kertet művelni,mint te!neked is van dolgod,ha szétnéznél egy kicsit a házad táján, és ha rendesen pénztkeresnéls,nem a feleséged rokkantnyugdíjából élnél!Csinálhatnál egyebet is,hogygerinces,nagycsaládos emberekbe kössél bele, lejárasd a becsületüket,bemocskoldőket,tönkretennéd a vállalkozásukat.Ahelyett nézhetnél magadra, hogy milyenönző,irigy, gonosz vagy. És nem piszkálnád az édesapámat!Nem tudom, hogy lehetolyan gonosz valaki,hogy halvány lila gőze nincs az egészről,apukámfoglalkozásáról,tudásáról,fő gondjairól,és beleköt abba, akibe éppen akar, aztántöbb mint egy évig képes bemocskolni azt az embert, akibe belekötött, tönkretennia vállalkozását, nem törődve avval,hogy az az embernek családja van, akit el kelltartson,és csak azért, mert csak úgy eszébe jutott egy kicsit embereket MÉGMAGÁNÁL IS alacsonyabbá,nyomorultabbá tenni, ,,gyarapítani” a veleegyenrangú emberek számát. Csak azért,met egyet megsértődött. És szeretnénk többször paradicsomot enni, több vajat,nemcsak margarint.Szerintem NEM ÁLL JOGODBAN embereket megalázni,SENKINEK SEM(!),nemhogy még neked, akinek semmije sincsen, amire büszke lehetne.ARRA NEMLEHET BÜSZKEKE AZ EMBER,HOGY EMBERÉLETETMOCSKOLT,ALÁZOTT,SEMMISÍTETT,mert EZ AZ EMBERIÉLETNEK,MÉLTÓSÁGNAK A MEGSEMMÍTÉSE,amit te teszelRemélem, elgondolkozol ezeken a ,,kiáltozó” gondolatokon, és megérted,mert úgylátom, az apukám gondolatait nem érted meg.

×