Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

3.240 Aufrufe

Veröffentlicht am

Pidin Talentumilla kolmen tunnin koulutuksen somemarkkinoinnista. Kirjoitin puhettani auki dioille, joten tekstin määrä on suurempi kuin livenä. Jos jokin dia ei tunnu ymmärrettävältä, ota toki yhteyttä.

Veröffentlicht in: Business

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

  1. 1. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen.
  2. 2. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”.
  3. 3. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.
  4. 4. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.

×